Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gaylik hakkinda bilgi alabilir miyim?

Havlu

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Abi adam ilişki yaşamaktan korkar olmuş ve/veya karı dırdırı denen şeyden itemiyor, trip istemiyor e aktif olan ben olcaksam kapatırım gözümü Jessica Alba hayal ederim diyor olabilir. Böyle düşünmek lazım afdasf

ha bunun gibi bisey iste
Sosyal ağlarda paylaş

"herkes arkadaşım böyle diyor ne diyorsunuz"

diye topic açıyorda neden birisi arkadaşı için kişisele topic açsın ki :D

neyse onu geçtim.

çok bir bilgim yok ama gay arkadaşım var. bu hususları konuştuğumuzda ise bu şekilde hissediyorum diye belirtiyor. tercih meselesi tabi dicemde. gay olanlar "artık ben gay olmaya karar verdim" diyip gay olmuyor. Kadın tarafını değil erkekleri arzuluyorlar daha hoş buluyorlar vs yani.

arkadaşının kafası karışmış. gay falan olmaz o.
Sosyal ağlarda paylaş

her lafta yatkın olsaydk herkese sana koyim buna koyim diye laf ediyoruz hergun :)

gay olunmaz dogulur.bende öyle biliyorum.yani hadi o zaman bi gay olalaımda kendimize gelelim diye bi olay yoktur yani.lafını etmek kolayda gidip bi erkeğe hakkaten koymak yada koydurmak nedir .)
Sosyal ağlarda paylaş

Havlu said:

hem gaysindir veya degilsindir nedir ya? gaylik tercih meselesi beyler, dogustan gay dogmuyosun

Ufacık veletken kendini belli eden çok tip var, nasıl doğuştan olunmuyor yaw? Ha ilerde iyice dozajını artırır ve aleni olur onu bilemem, ama bal gibi de genetik bişilerde var homolarda. Yani hadi bugün ibne olayım demiyorlardır sanırım, senin arkadaşının da demek ki içinde varmış evvelden.
Sosyal ağlarda paylaş

Havlu said:

abi denemeden bilemezsin ki hosuna gidecek mi gitmeyecek mi

@abilify abi pasif gay var gay var, ayril ondan dirdir ediyosa yani kendine cektirdigin cileye yazik

abi denemek nedir. sen biri ile birlikte olmadan önce o kişiyi beğenmezmisin? bende hayvanları arzulamaya karar verdim. bi dk ama abi denemeden bilemezsin diyebilirmisin?

saçma yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...