Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dominion hakkında fikirleriniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Station soundları eskiden de öyleydi. Her istasyonda farklı background müzikleri çalıyor.

Cloak / Uncloak sesi harika olmuş

Drone'ların mermi efektleri, Turret efektleri, ve electronic warfare effectleri daha hoş olmuş. Özellikle Antimatter'in Kinetic reflectionu süper manyetik dalgayı giderken görüyorsun resmen. Lazerlerin Glow olayı süper olmuş. Büyük Fleetlerde ışığa bakamıyorsunuz özellikle lazerlerin geldiği yere.
Işıklandırma oldukça geliştirilmiş.

Ama Droneların ateş etmesi bazen görülüyor bazen görülmüyor problemin nereden kaynaklandığını anlaymaadım.

Super Carrier da Bomber Fighter kullanımı harika Cap Pilotları için alternatif oldu. Mothershipler oyunun en gereksiz capitallerindendi bir zamanlar. Bu yeni patc ile Mothershipler Super Carrier ismini aldı Fighter Bomber'lar çok can alacağa benziyor.
Mesaj tarihi:
o.O zeronun anlattigi hiç bişeyi göremio olmak ne üzücü benim için :p
en yakın zamanda 1-2 banka nein soyup sona bi dream machine yapmam lazim.. tey tey tey

onun disinda dominionun geri getirdigi lag monster harika..
Mesaj tarihi:
simdi bunlar gece gunduz mesaj yazip post kasiyolar ne gececek ellerine cozebilen yok haa olay yandaki madalya ise cok zorlanmalarina gerek yok takariz biseler
Mesaj tarihi:
madalya alinca boy filanmi uzuo nedir? :)
Dominion getirdigi son sahseder "faturalari" ödemene ragmen sov düsüo : bkz ushrakan / aegis militia yazzık yazzzıkk kro ccp

ben şu planetery zimbirtilari bekliom acikcasi
azcik sim-eve-city oynarim
  • Yeni Oluştur...