reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nette aradim bulamadim ama aranizda gidenler vardir belki mesela check-up icin soyle adam akilli kontrol yapabilecek hangi hastaneler nerelerde vardir? yada gittiniz zaman memnun kaldinizmi, ne kadar sure beklediniz? ve fiyatlandirmalar nasildi bunlarida yazarsaniz sevinirim. ozel dememin sebebi vakit kaybi olmadan islemlerin hizli bir bicimde halletmek acisindan, tabi acibadem fln da degil bahsettiklerim, varsa bildiginiz nereler var bakilabilecek? T$k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kankatör benim bir yarışmadan kazandığım artı sağlık diye biryerden diyabet ve hipertasyon denetimi hakkım var ve bu hakkımı devredebiliyorum. istersen sana devredebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aaabi, ofs adam yarışmala yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bakırköy acıbademe gitmiştim geçenlerde diz ameliyatımın kontrolü için orda checkup fiyatlarına bakmıştım doktoru beklerken.Tam fiyatlar aklıma değil ama şu civarlardaydı, çocuk 350,kadın 500 erkek ise 600 civarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bence biraz uğraş devlete git. Özel hastahanelerde gördüğün ilk fiyatlar güzel gözükse de sonradan ek bir kontrol(check-up paketi içinde olmayan) çıkarsaki çıkıyormuş ciddi paralar alıyorlar. Yine sen bilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kufurden ilk uyarimi aldim, cocuklar gibi senim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 antalya an-devada 170 tl gibi bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 beyler bu konu tekrar gundeme geldi, 3 senelik bi aradan sonra bi check up daha patlatayim diyorum. istanbulda hastane onerisi olan varsa yazsin lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 gözüne kestirdiğin bi hastaneyi ara sor ya kaça yapıyorsunuz diye en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar