Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul yada Izmirde Ozel Hastaneler ve fiyatlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nette aradim bulamadim ama
aranizda gidenler vardir belki mesela check-up icin soyle adam akilli kontrol yapabilecek hangi hastaneler nerelerde vardir? yada gittiniz zaman memnun kaldinizmi, ne kadar sure beklediniz? ve fiyatlandirmalar nasildi bunlarida yazarsaniz sevinirim.

ozel dememin sebebi vakit kaybi olmadan islemlerin hizli bir bicimde halletmek acisindan, tabi acibadem fln da degil bahsettiklerim, varsa bildiginiz nereler var bakilabilecek?

T$k.
Mesaj tarihi:
kankatör benim bir yarışmadan kazandığım artı sağlık diye biryerden diyabet ve hipertasyon denetimi hakkım var ve bu hakkımı devredebiliyorum. istersen sana devredebilirim.
Mesaj tarihi:
bakırköy acıbademe gitmiştim geçenlerde diz ameliyatımın kontrolü için orda checkup fiyatlarına bakmıştım doktoru beklerken.Tam fiyatlar aklıma değil ama şu civarlardaydı, çocuk 350,kadın 500 erkek ise 600 civarındaydı.
Mesaj tarihi:
Bence biraz uğraş devlete git. Özel hastahanelerde gördüğün ilk fiyatlar güzel gözükse de sonradan ek bir kontrol(check-up paketi içinde olmayan) çıkarsaki çıkıyormuş ciddi paralar alıyorlar. Yine sen bilirsin tabi.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler bu konu tekrar gundeme geldi,
3 senelik bi aradan sonra bi check up daha patlatayim diyorum.
istanbulda hastane onerisi olan varsa yazsin lutfen :)
  • Yeni Oluştur...