reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sisesi acilmis ortalama kalitede bir sarap kac gun dayanir. az once tarihini bilmedigim yarim sise kalan bi sarabi yudumlamaya basladim tadi normale gore biraz az eksi ama tam kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ZAMANINDA TAHTA FIÇILARDAN KILIÇLA KESEREK YİĞİTLERİN BOYNUNDAN AKITIRDILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şarap yıllandıkça güzelleşir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 1 hafta sonra ictigim oldu yarısını onceden ictigim sarabı. siselerin arasına karısmıs bos sandımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 acik sarabi anca yemeklere kullanirsin, o zaan güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Valla ben 1 haftadır 5 litrelik köy şarabını içiyorum. Mantar filan yok bildiğin testinin içinde. Müthiş süper, tadı da bozulmuyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 açık şarap her şarabın başına gelecek olan o kaçınılmaza doğru daha hızlı ilerler sirke yani yeterince bekletirsen salataya koyarsın işte o yüzden tadı acılaşır tabii bu sürci etkileyn bir tmne de üzümün çeşidi ama sen acılaştı dediğine göre sofra şarabıdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 itele dayı bise olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 açıldıktan sonra mantarını kapatmadan (evet) buzdolabında saklarsan içilir 1 hafta kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 alayına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Annemin 6 yıl önce yatırmak yerine dik koyduğu şarap hala vitrinde duruyor. Tadı nasıldır acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Getir ben denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 3 şişe vardı. 1 i zamanında hediye gitmişti. Diğerini geçen sene dayımla içtik.(bozuktu ama yarısını içtik) Kapalı yerde durduğu için dik olduğunu görmemişim zamanında. Geçen sene yatırdık diğerini. Ama tabi iş işten geçeli çok oldu. O da zamanında bozulmuştur muhtemelen. Yatsın bakalım az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dik şişenin mantarı suni mantar değilse hava almıştır içersen sağlık sorunu yaşamzsın büyük ihtimalde ağzında çok kötü bir tad bırakır hayata küsersin odanın bir köşsine geçip cenin pozisyonunda hayatını sorgularsın işte böyledir sirkeyle konyak arası kıvama gelmiş şarabı içmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 BabacumMostors said: dik şişenin mantarı suni mantar değilse hava almıştır içersen sağlık sorunu yaşamzsın büyük ihtimalde ağzında çok kötü bir tad bırakır hayata küsersin odanın bir köşsine geçip cenin pozisyonunda hayatını sorgularsın işte böyledir sirkeyle konyak arası kıvama gelmiş şarabı içmek Şimdi baktım 2 adet muhtemelen o kıvama gelmiş şarabım var. Biraz daha kıvama gelsin içerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yardır bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arma allah aşkına paraya kıy 20 tl ver güzel cabarne merlott fln al iç ehe zaten kuntra üzümü değilse konyaklaşmıyor direk sirke oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Yok yav geyiğine diyorum. O şarapların hatırası var. Ondan saklıyorum. En berbat halede gelseler o şarapların kıymeti benim gözümde başkadır. Yoksa cidden içesim olsa gider alırım :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sekkiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sizde arap saçı kaç gün gider diye okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar