Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acik sarap kac gun gider?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sisesi acilmis ortalama kalitede bir sarap kac gun dayanir.

az once tarihini bilmedigim yarim sise kalan bi sarabi yudumlamaya basladim tadi normale gore biraz az eksi ama tam kestiremedim.
Mesaj tarihi:
açık şarap her şarabın başına gelecek olan o kaçınılmaza doğru daha hızlı ilerler

sirke yani

yeterince bekletirsen salataya koyarsın işte o yüzden tadı acılaşır

tabii bu sürci etkileyn bir tmne de üzümün çeşidi ama sen acılaştı dediğine göre sofra şarabıdır o
Mesaj tarihi:
3 şişe vardı. 1 i zamanında hediye gitmişti. Diğerini geçen sene dayımla içtik.(bozuktu ama yarısını içtik) Kapalı yerde durduğu için dik olduğunu görmemişim zamanında. Geçen sene yatırdık diğerini. Ama tabi iş işten geçeli çok oldu. O da zamanında bozulmuştur muhtemelen. Yatsın bakalım az daha.
Mesaj tarihi:
dik şişenin mantarı suni mantar değilse hava almıştır

içersen sağlık sorunu yaşamzsın büyük ihtimalde ağzında çok kötü bir tad bırakır hayata küsersin odanın bir köşsine geçip cenin pozisyonunda hayatını sorgularsın

işte böyledir sirkeyle konyak arası kıvama gelmiş şarabı içmek
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

dik şişenin mantarı suni mantar değilse hava almıştır

içersen sağlık sorunu yaşamzsın büyük ihtimalde ağzında çok kötü bir tad bırakır hayata küsersin odanın bir köşsine geçip cenin pozisyonunda hayatını sorgularsın

işte böyledir sirkeyle konyak arası kıvama gelmiş şarabı içmek

Şimdi baktım 2 adet muhtemelen o kıvama gelmiş şarabım var. Biraz
daha kıvama gelsin içerim. :)
Mesaj tarihi:
Yok yav geyiğine diyorum. O şarapların hatırası var. Ondan saklıyorum. En berbat halede gelseler o şarapların kıymeti benim gözümde başkadır. Yoksa cidden içesim olsa gider alırım :]
  • Yeni Oluştur...