reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sisesi acilmis ortalama kalitede bir sarap kac gun dayanir. az once tarihini bilmedigim yarim sise kalan bi sarabi yudumlamaya basladim tadi normale gore biraz az eksi ama tam kestiremedim.
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ZAMANINDA TAHTA FIÇILARDAN KILIÇLA KESEREK YİĞİTLERİN BOYNUNDAN AKITIRDILAR
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 1 hafta sonra ictigim oldu yarısını onceden ictigim sarabı. siselerin arasına karısmıs bos sandımdı
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 acik sarabi anca yemeklere kullanirsin, o zaan güzel olur.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Valla ben 1 haftadır 5 litrelik köy şarabını içiyorum. Mantar filan yok bildiğin testinin içinde. Müthiş süper, tadı da bozulmuyor hiç.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 açık şarap her şarabın başına gelecek olan o kaçınılmaza doğru daha hızlı ilerler sirke yani yeterince bekletirsen salataya koyarsın işte o yüzden tadı acılaşır tabii bu sürci etkileyn bir tmne de üzümün çeşidi ama sen acılaştı dediğine göre sofra şarabıdır o
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 açıldıktan sonra mantarını kapatmadan (evet) buzdolabında saklarsan içilir 1 hafta kadar.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Annemin 6 yıl önce yatırmak yerine dik koyduğu şarap hala vitrinde duruyor. Tadı nasıldır acaba.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 3 şişe vardı. 1 i zamanında hediye gitmişti. Diğerini geçen sene dayımla içtik.(bozuktu ama yarısını içtik) Kapalı yerde durduğu için dik olduğunu görmemişim zamanında. Geçen sene yatırdık diğerini. Ama tabi iş işten geçeli çok oldu. O da zamanında bozulmuştur muhtemelen. Yatsın bakalım az daha.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dik şişenin mantarı suni mantar değilse hava almıştır içersen sağlık sorunu yaşamzsın büyük ihtimalde ağzında çok kötü bir tad bırakır hayata küsersin odanın bir köşsine geçip cenin pozisyonunda hayatını sorgularsın işte böyledir sirkeyle konyak arası kıvama gelmiş şarabı içmek
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 BabacumMostors said: dik şişenin mantarı suni mantar değilse hava almıştır içersen sağlık sorunu yaşamzsın büyük ihtimalde ağzında çok kötü bir tad bırakır hayata küsersin odanın bir köşsine geçip cenin pozisyonunda hayatını sorgularsın işte böyledir sirkeyle konyak arası kıvama gelmiş şarabı içmek Şimdi baktım 2 adet muhtemelen o kıvama gelmiş şarabım var. Biraz daha kıvama gelsin içerim. :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arma allah aşkına paraya kıy 20 tl ver güzel cabarne merlott fln al iç ehe zaten kuntra üzümü değilse konyaklaşmıyor direk sirke oluyor
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Yok yav geyiğine diyorum. O şarapların hatırası var. Ondan saklıyorum. En berbat halede gelseler o şarapların kıymeti benim gözümde başkadır. Yoksa cidden içesim olsa gider alırım :]
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sizde arap saçı kaç gün gider diye okumadınız mı?
Öne çıkan mesajlar