mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 evet ben de onları okuyodum ea forumlarında bugun bi beta patch i çıkıcagı duyurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ahah kıyamam Berk ya :D ben olmasam bu oyunu almayacaktın muhtemelen ve böyle bi derdin de olmayacaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Akhlaur said: Ben oyunu indirmek için cüce nin de yorum yapmasını bekleyeceğim. ay canım benım, bitsin dl yapıcam yorumda bitmiyo bi türlü. cok umutluyum ama. Ayrıca bi sürü oyun beyenıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nileppezdel said: Ahah kıyamam Berk ya :D ben olmasam bu oyunu almayacaktın muhtemelen ve böyle bi derdin de olmayacaktı :) çok adisin var ya çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/353381.page Just because some people don't seem to be able to use Google and do some maths... Update 2: From Sledgehammer70: I just got word that the Patch will be going live after 4:00pm PST today. The patch will be setup for all languages, stay tuned for download links after 4:00pm 4:00pm PST is Midnight GMT, UK. 1:00am on Saturday for France etc. 2:00am on Saturday in Nambia 1:00am on Saturday in Serbia and Germany. 19:00 on Friday in Ohio EST 1:00am on Saturday in Turkey and Romania. ati patchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yalnış demiş ordaki eleman , 02 bizim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 herneyse çıktı patch ama simdi de c^rack sorunu var dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 peç geldi oynayamıyoruz peh=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tekrar atarsan çalısıyo denmiş bi forumda ama simdi de ana menude takılıyo ne biçim iş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ahahha Berk ahahaha :D git öss kas olm sen azauhfdusg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 katil olacam az kaldı. yahu ne sorunlu oyun çıktı arkadaş. peç çıktı, peç yüklenirken hata veriyor öeh. öğlen 1den beri uğraşıyorum. bu oyunun beta testerı falan yokmudur arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yerim össyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 O zaman abitur kas. Oyun da çok güzel Berk oynuyorum falan ahah.. nvidia, the way it's meant to be played <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 çok kötü bi patisin nilep geç bu ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 y.a.s.u. olayı var patch için ama denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yok abi beta patch de yalan oldu. bi daha ati alanın kafasını öpeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ahah peçli şekilde açtım yine göçüyor. sinir sahibi oldum lan sabahtan beri bi oyun oynayacam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben gidip xbox360 alıcam bu ne be=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Beta patch FAIL sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Letsgetthesunshine said: Yok abi beta patch de yalan oldu. bi daha ati alanın kafasını öpeyim ben aynen bende ati almam daha. Her oyunda bir sorun cıkarıyor. Süper hızlı ekran kartı yapmadan önce adam gibi yazılım yapsınlar su kartlara. alternatifi oldugu sürece nvidia alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oyunun sitesindeki ATI radeon yazısını yırtasım geldi 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 gta hevesiyle büyük bi heyecanla indiriyorum oyunu fekat ati kartım var.olmayacak duaya amin diyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Vallahi bendede ati var ama oyunun takılması gibi bir sorun yaşamadım.Xp kullanıyorum işletim sistemi olarak.Belki işletim sistemiyle alakalı olabilir yaşadığınız sorunlar.Bendeki tek sorun ara videoların aşırı hızlı ilerlemesi.Sanki fast forward yapılmış gibi ilerliyor ara videolar.Henüz bir çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://shiftdelete.net/the-saboteurun-donma-problemi-cozuldu-16482.html şunu deneyen oldu mu? edit : işe yarıyor ama çok yavaşlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Zipzip güzel demiş verdiğin linkteki adam ama söyle bir şey var kasa da su an his serisi ekran kartı var ve amd ben tek çekirdeğe düşürdüğümde işin espirisi kalmıyor ki kaldı ki tek çekirdeğe düşürdüğünde başka bir oyunu ya da programı sağlıklı sekilde calıstıramayacaksın demektir bu da angardayadan başka bir şey değil yani ea ye mi yoksa atiye mi küfredeyim diye düşünüyorum acıkscası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar