pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Makina Dinamiği gibi bir ders alacaksın mesela, hatta Termodinamik göreceksin. Teknik resimin kıymetini bilin arkadaşlar, ben o günleri çok özlüyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Sen sarhoşsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi o teknik resim ödevlerini yaparken sabahlayan mimarlık kızlarıyla ne günlerim geçti bilmiyorsun, ne sarhoşu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bizde bir Erol İnelmen vardı. 100 üstünden 1045 vermişti sınıfta birine. Ben orda bıraktım teknik resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v154/86/69/641538771/n641538771_231190_7511.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Black-ice said: valla lan içimi okumuşsun günlerdir proje çizmekten anam ağladı otoketle çizsem 35 kere yapardım baştan bu kadar şeyi. çiziyosun bi de hoca alıo kalemi olmamış diye düzeltio. lan ben incik incik yaptım onları saatlerce niçin o parmak kadar ucu olan kalemle girişiyosun projeme. neddeeeen nedeeeeeeeeennnn t cetveli kayar aydinger yırtılır rapido sıçrar ceza gibi ööle de otokette proje verince bu sefer de normal kalemle çizimin 35 katı büyük proje veriyolar gene aynı hesaba geliyo.Hoca milleti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Aiko said: http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v154/86/69/641538771/n641538771_231190_7511.jpg allah kim o zaman? allahsız mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hani standart uygulamadır diye düşünüyorum. böle ile senelerde karaayolu dersinde öle elle klotoid falan çizdirmişlerdi, karayolu projede en kesit falan aldırmışlardı bi sürü :( hep bisektris demek istemiştim o yıllarda.. hatta bisektris demişimdir de.. hâlâ çiziliyordur diye düşünüyorum. maksat milleti azcık kastırma olsun (AZZCIK MI!! canın sağolsun..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 t-cetvel>laptop. catia iyi güzel hoş, ama hava atamazsın mımarım dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Zaman makinam olsa 1. sınıfa geri dönerim. O derece muhteşem bir sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 teknik resim zevkli ders kolay da aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 razzRaziel said: LANET OLSUN TEKNİK RESİM CANIN CEHENNEME ANLADIN MI HA ANLADIN MI AHAHAHAHAHAHAHAH kaç etti senin razz? Gerçi birinci sınıflarla kaynaşıyosun çevren genişliyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 allahlılar ama nasıl lisede jöleli sacla renkli kıravatla okula giremiyorsun üniye de allahla girilmiyor abi yasak kapıdan seviriyor guvenlikci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 70 almışım vizeden lan, az buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vizeden 100 aldım kaldım, 80 aldım gene kaldım, 70 aldım 60 aldım 6 senedir makina muhendisligindeim 2 senedir girmiyorum artık sıkıldım. t cetvelimi de arkadasla kapısarak kırdım rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nasıl kalınıyor 100le dayı ahah ortalamanı ne kadar düşürebiliyosun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sanırım finalde uyumustum ): ajısdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aramızda islama inananlar varmış ? ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 insanların dinini sorgulamak kime düşmüş... ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 xcorpion said: insanların dinini sorgulamak kime düşmüş... ne iş? benim yetkim var, 5 vakit ekstrasıyla beraber namaz kılıyorum levelım daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bence islam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben domuz gribine inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Beyt said: razzRaziel said: LANET OLSUN TEKNİK RESİM CANIN CEHENNEME ANLADIN MI HA ANLADIN MI AHAHAHAHAHAHAHAH kaç etti senin razz? Gerçi birinci sınıflarla kaynaşıyosun çevren genişliyo sdfsdf ya hiç güzel kız da yok hep kezban dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bizde 3 kız var toplayınca 1 tane etmiyor, 0.3 erden sayıyoruz 0.9 da kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hepsi senin tepe tepe kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar