abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu dağıtmayın ya eve gelip beni dövüyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bu ingilizce bilmeyen fakirlerin hepsini 0ne'a havale edelim. Evet evet oyle yapalim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 12 dil biliyor adam 8ini ise iyi düzeyde konusuyor bunlardan biri de ingilizce upper imba intermediate advanced seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ben bir kere ice tea istedim,adam alkol yok dedi bana. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 is atmis sana, bize gidelimmi lan deseydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Tenekeadam said: Ben bir kere ice tea istedim,adam alkol yok dedi bana. true story adamın biri kahveye girmiş bana bir çay ama içine limon sıkmayın demiş. Az sonra garson gelip abi limon kalmamış portakalda sıkmasak olur mu demiş. yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lan resim manyak niye gülmüyorsunuz alla alla koptum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gecko said: lan resim manyak niye gülmüyorsunuz alla alla koptum burda bunlarda manyak ondan gulmuyolar, sen alinma ustune bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 NoTwisT said: gecko said: lan resim manyak niye gülmüyorsunuz alla alla koptum burda bunlarda manyak ondan gulmuyolar, sen alinma ustune bebeyim. size manyak diyoX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dory said: AHAHAHAH TIPLERE GEL AHAHAHA taunka'ya benziyo bunların suratları http://wow.gamersmafia.com/storage/tutorial/0/taunka_00.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Renkleri çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gecko said: NoTwisT said: gecko said: lan resim manyak niye gülmüyorsunuz alla alla koptum burda bunlarda manyak ondan gulmuyolar, sen alinma ustune bebeyim. size manyak diyoX( Ee biz manyak olmadığımızı iddia etmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Tenekeadam said: gecko said: NoTwisT said: gecko said: lan resim manyak niye gülmüyorsunuz alla alla koptum burda bunlarda manyak ondan gulmuyolar, sen alinma ustune bebeyim. size manyak diyoX( Ee biz manyak olmadığımızı iddia etmiyoruz ki. peki iyi günler abi.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ooo piramit mi yapıyosunuz vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yok yav arkadaş yeni ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 RIZKINA GÜLÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Raincloud said: ooo piramit mi yapıyosunuz vay vay. jewish miyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 canola said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Her uo sunucusunda adının başına "da" ekleyen birileri çıkardı. Llama'nın başına da kooy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yukardaki espiriyi (gerçek) anlamadım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar