Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ff spirits within çok kötü bir filmdi. ÖKÜZ gibi animasyonu vardı zamanına göre de sen gidip o kadar kötü bir filmi 150 milyon dolara mal edersen patlarsın tabi. Ondan sonra yok efendim square nerdeyse batıyordu. Batar tabi film hasılatı yapım harcamalarının yarısını bile karşılamadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 cok kötü değildide, kötüydü. ben final fantasyle nasıl bi ilişkisi olduğunu anlamamamıştım, halada anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 FF7 deki lifestream benzerliği ve her FF in klasik Cid karakteri dışında bir ortak noktası yoktu ayrıntılardaki göndermeler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu arada projenin gerçek olduğuna emin miyiz. Ortada bir websitesi bile yok. Birinin öyle saçma sapan derlediği birşey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben fake diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kaede said: FF7 deki lifestream benzerliği ve her FF in klasik Cid karakteri dışında bir ortak noktası yoktu ayrıntılardaki göndermeler hariç yanı cid, lifestreami falan bende şey ettim ama o kadar, neden fanbase'i olan bir konudan bu kadar kopup american aksiyon filmi yapmaya karar vermişler hiç bi zaman anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bone said: ben fake diye düşünüyorum. wot döşemeyi bildin ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 orası öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Emek vermisler gercentek helal olsun ama sinemada gosterilicek bir film degil bu bence. Sinema icin fazla dandik kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sen çal çırp sonra da bahane olarak şunları sun. izleyecek olsaydım bile izlemem daha. said: Tabii ki siz animator gozuyle bakiyorsunuz, ancak her filmin bir hedef kitlesi vardir ve animatorler bu filmin hedef kitlesi degil. Bu filmin hedef kitlesi 8-15 yas arasi cocuklardir. said: Babamin bir lafi vardi "ne kadar ekmek o kadar kofte".. Bir filmi sinemada izlemek yerine 1 liraya 300 jenerasyon kaybina ugramis Korsan CD den seyredecek bir ulke icin cok fazla birsey beklemek ne kadar mantikli olur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Boyle boyle baslar bu tur seyler. Bu konuda biraz arkadan geliyoruz, ama bazi sahneler bence cok basarili. Bence kendimizi gelistirebilecegimiz bir konu bu. Desteklemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 calip cirpmamiski adamlar, acik acik ordan aldik diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bilimsel makale mi ki bu referans verince calma cirpa statusunden ciksin. izinsiz kullaniyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Tüm yazılanları tekrar okudum: -Bariz çakma yerler var evet ama fragman kendilerinin sızdırdıkları bir fake olabilir diye düşünmeye başlamadım değil, "filmimizi başka türlü dışarıya pazarlama imkanımız" olmaz demelerinin başka mantıklı açıklaması yok -FF Spirits Within kanımca GAYET GÜZEL bir filmdir, zamanında 2 kere izledim, orjinal DVD'sini de aldım arşivimde duruyor, sevmeyen sevmemiştir gişede batmıştır orası beni pek ırgalamıyor ama direkt oyun tabanlı oyun olmaması yönüyle cesur gelmiş ve TRON'dan bu yanaki CG tarihinin en önemli çalışması olarak görmüşümdür. Sinemanın geleceğini yansıtan işlerden birisiydi kanımca. Metinde geçen "Spirits Within bize göre başyapıttır, ama biz ödüllü hasılat şampiyonu Wall-E'yi izlerken uyuduk" kısmına katılıyorum ama tutup da "herkese Spirits Within'i izlettik böyle olmayacağız" demek fail tek kelimeyle, madem şövalye ruhlusun, işe herşeyini koydun niye Pixar türü mainstream'ları işe karıştırıp Spisits Within'e "böyle olmayacağız hede hödö" diyorsun? -Yorumlarda "14 yaşına hitap eden bu tür şeyler yapacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi denmiş" bu mudur şimdi? Yani Türk'ün yapabileceği bilimkurgunun üst sınırı Dünyayı Kurtaran Adam, Turist Ömer yada AROG mu oluyor? Empire of Dreams belgeselinde Lucas'ın "kendi setimdeki herkes neden çocuk filmi (?) çektiklerini kendilerine soruyordu" dediğini duymuş mudur? Kendi ceplerinden Star Wars fan filmi çeken üniversiteliler neyine uğraşıyor? Vizyona girene kadar bekleyeceğim, fragmandaki gibi c/p'ler varsa zaten yazılması gerekenler yazılmış şimdiden, fake trailer olayı olmuşsa filmen azından sinemamız için bir artı olacaktır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sıfır kaynakla, sağdan soldan alip bi film çikarmalarına karşı değilim. sonuçta bir senaryo var, ona bağlı kalıp neticede güzel birşey çikarabilirlerse neden olmasın? bi dahaki film için biraz kaynakları olursa herşeyi 'orjinal' yapabilirler.. fragman fake değil diye konuşuyorum bu arada. fake'se de ehe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 konudan esinlenirsin, müzikten esinlenirsin, ortak konsept kullanırsın vs esinlenmekte, örnek almakta sorun yok. Bu adamlar birebir açlıyorlar yahu dünyayı kurtaran adamın sw görüntülerini hatırlayın o tür bir çalma şunu savunmayın. dolaylı yoldan türkiyede animasyon adına büyük bir iş çıkartıcak olsa bile savunmayın. hırsızlık bu başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 zaten telif hakları vb dan dolayı gösterime falan sokamazlar böle c/p yapılmış birşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 adam kendisi demiş hedef kitle 14 yaşındakiler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hedef kitleyi yanlış seçmişler mass effecti bilmeyen bir kitle seçseler yine şansları olurdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hedef kitlenin çocuk (bildiğin çocuk 16-17 değil) olduğunu söylemişlerdi. bilmiyorum mass efect mi oynuyor şimdi veledler fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kınayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar