gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lahmacun+çiğ köfte ölüyorum lan ahahaha çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 enter the gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 garbic kalitesine yakisir bi topik olmus bu. Oraya alalimda harcanmasin burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ölmek çok zevkli bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ciddi ciddi ateş cıkıcak sanırım. Çıkmassa daha fena iç organların erir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Adana+soğan salatası hazırlanıyor. Ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Estağfurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gecko said: lahmacun+çiğ köfte ölüyorum lan ahahaha çok zevkli afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Magnum said: gecko said: lahmacun+çiğ köfte ölüyorum lan ahahaha çok zevkli afiyet olsun. sağol birader üstüne komposto çektim bide şimdi değmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 her ne kadar omnivore olsalar bile ayıların beslenme alışkanlığın bu şekilde olduğunu sanmıyorum. dolayısı ile hatalı bir benzetme... arkadaşımızın "bir insan gibi yedim lakin biraz fazla yedim" demesi gerekirdi. başlığın düzeltilmesi için gerekli mercilere başvuruda bulunmalıyız. kaleme aldığım söz konusu yazıyı "yetkililerin dikkatine" başlığı ile özel mesaj olarak üç kişiye yollayın Burj Dubai'de Damacana sapığı ile rüya gibi bir asansör yolculuğu kazanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yedikten sonra bi de cumhuriyet sucuğu denen gerçekle karşı karşıya geliyosun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 cumhuriyetin yenilebilen bir üründe marka olarak kullanılmasını hoş karşılamıyorum. yetkililerin dikkatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bende yenlebilen bir ürünün boka benzetilmesine şşryrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dasaaa said: her ne kadar omnivore olsalar bile ayıların beslenme alışkanlığın bu şekilde olduğunu sanmıyorum. dolayısı ile hatalı bir benzetme... arkadaşımızın "bir insan gibi yedim lakin biraz fazla yedim" demesi gerekirdi. başlığın düzeltilmesi için gerekli mercilere başvuruda bulunmalıyız. kaleme aldığım söz konusu yazıyı "yetkililerin dikkatine" başlığı ile özel mesaj olarak üç kişiye yollayın Burj Dubai'de Damacana sapığı ile rüya gibi bir asansör yolculuğu kazanın. bu mesaj garbage gibi bir yere fazla gelir PENCİL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dasaaa said: her ne kadar omnivore olsalar bile ayıların beslenme alışkanlığın bu şekilde olduğunu sanmıyorum. dolayısı ile hatalı bir benzetme... arkadaşımızın "bir insan gibi yedim lakin biraz fazla yedim" demesi gerekirdi. başlığın düzeltilmesi için gerekli mercilere başvuruda bulunmalıyız. kaleme aldığım söz konusu yazıyı "yetkililerin dikkatine" başlığı ile özel mesaj olarak üç kişiye yollayın Burj Dubai'de Damacana sapığı ile rüya gibi bir asansör yolculuğu kazanın.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kaşınız gözünüz oynuyor kuzum. iyi misiniz allaşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 belkide bişey anlatmaya çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 a tabii.. belki de yüksekten korkuyordur ve burj dubai'ye asansörle çıkma fikri tedirgin etmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bence o yöne bakınca gizli bir nah işareti çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kesinlikle yüksekten korkuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 açıkta bişey görmüş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ayı gibi yemek, hep yaptığım şey zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Canım corn flakes çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar