Magnum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 cado said: ben okulda reistim denilmişti. Kenjuro said: ben okulda reistim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ahaha, çok zevkliymiş ya. açılmıştı yazanların duygularını şimdi anlayabiliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ah gençler ah ,hepsinin kanı kaynıyor hepsi çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben okulda gandalf'tım.. sonra öldüm.. üni de geri döndüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Cons said: koskoca PATİCİK KOM FORUMLARI çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Magnum said: cado said: ben okulda reistim denilmişti. Kenjuro said: ben okulda reistim zaten:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 beni bir kere kız arkadaşım dövmüştü kavga ederken el kol yaptım diye milli jimnastikçiydi ama kolumu kırıyordu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Cons said: kermit said: dayak yemek kötü bişimi lan hayattaki en güzel anlardan birisi. üstelik 4 5 kişiye laf atıp korkutanlar görüyorum intimidating shout o up to 5 enemies hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kermit said: hayatımda ilk yed,iğim dayağı hiç unutmam ben mesela su sırasına 1im 1 allah dedi veletin biri bende 2 yim 2 allah dedim diye dövdülerdi aahaha... bundan daha salakça b dayak yeme nedeni olamaz herhalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lan hep bi jimnastikçiyle bir de 48/53kilo halterciyle çıkmak istedim ama nasip kısmet değilmiş işte. imza:hayrullah sporsever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dasaaa said: lan hep bi jimnastikçiyle bir de 48/53kilo halterciyle çıkmak istedim ama nasip kısmet değilmiş işte. imza:hayrullah sporsever rahmetli de sollardı ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sporcu oldu kendisi.. şimdi çok fit vicüyddu sebebiyle hatunlar onunla çıkmak istiyor. ama kahretsin ki aldığı dopingler hayatını kaydırmış sporsever abinin.. şansız adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 evet fight club daki o adam çok iyiydi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Oha adamı hemen deşifre ettin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lan 1 kg kavurma var gelin yardım edin bol kekikli acı biberli ama bitmiyor.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dasaaa said: Oha adamı hemen deşifre ettin! 4 harfliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar