kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 buraya gelip şöyle böyle olay geçti başımdan, otobüste şunla tartıştım, gittim garsona çemkirdim, kız arkadaşıma laf attılardı nerdeyse dövecektim diye herkes anlatıyo. bi allahın kuluda -tam çemkirmeye başladım garson ağzımın ortasına tabağı fırlattı sonra arka mutfağa aldılar bütün personel üstümden geçti. -otobüste ayakta gidiyoz zaten arkadakilerde rahat durmuyodu tartışırken onlarla arkadan arkadaşı geldi dirseği suratıma geçirdi bütün otobüs üstüme çullandı. -kız arkadaşıma laf attılar ben üstlerine yürüdüm bi kamyon sopa yedim. diye anlatan yok. herkes cengaver anasını satayım herkes dikleniyo korkutuyo karşısındakini niyeyse.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dayak yemek kötü bişimi lan hayattaki en güzel anlardan birisi. üstelik 4 5 kişiye laf atıp korkutanlar görüyorum
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kermit said: dayak yemek kötü bişimi lan hayattaki en güzel anlardan birisi. üstelik 4 5 kişiye laf atıp korkutanlar görüyorum intimidating shout o up to 5 enemies
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 paticik ovası cengaver yuvası
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sunlar yapiyo bak iste dedigini http://forum.paticik.com/read.php?62,4470132 zaten cogu sey milletin yaptiklari degil basindan gecmesi istedikleri oluyo hikayelerin. kisisel bolumu komple karamala defterine tasinsa sorun olmaz yani.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 biriside kalksın anlatsın lan. geldiler ağzımı burnumu kırdılar anama bacıma sövdüler bende "haklısınız abi" dedim diye.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 o tür olayları ocakta anlatıyoruz biz cCc
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hayatımda ilk yed,iğim dayağı hiç unutmam ben mesela su sırasına 1im 1 allah dedi veletin biri bende 2 yim 2 allah dedim diye dövdülerdi
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 seni mi kırcaz, lisede çocuğun anasına küfretmiştim 5kişi gelip dövmüştü beni, sonra o cocuğa kelebek saplamaya gittim, o 5kişiden yine dayak yediydim, sonra müdüre şikayet ettiler tabii, bi de üstüne müdürden dayak yemiştim. Bunlar olurken 1 tane bile vuramadım da karşıdakilere.
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lise 2 de bi apaçi vardı , ben buna çok artislendim kapıştık . Çocuk sandığımdan hızlı çıktı ben daha yumruk sallıyamadan yemiştim falcon punchları suratıma o gün anladım hızlı olucaksın
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hayatimda dayak yemedim lan ben napiim geleni korkutuyorum gideni dovuyorum
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bende geçen gün new reno çöllerine yakın bir yerdeydim karşıma fire geckolar çıktı gauss rifle i bi çektim hepsi pert.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ortaokulda bizim sinifta bi artist cocuk vardi. ben buna artislik yaptim sonra bu beni dovcekti ustume yurudu ben de depari bastim ogretmenler odasina ucarak girdim. 2 gun boyunca her tenefus ogretmenler odasindaydim hic yakalayamadi sonra pes etti DAYAK YEMEDIM
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 öküz gibi bi cocuk olmanın faydaları; dayak yemiyorsun, yiyemiyorsun =(.
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 öküz gibi olanların ön takımlara çalışıcan
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Orta okuldaykene başka bir okuldan gelmişler çıkışa lavuğa bi kafa koydum hepsi uzadı o an çok atarlıydım
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lisedeyken mi ortaokuldayken mi ne bi olay cıkmıs baş kahramanı benim cocuga vurucam laga girdim o arada 5 kişi toplamış açıldığında zaten indirmişler beni
Öne çıkan mesajlar