kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 buraya gelip şöyle böyle olay geçti başımdan, otobüste şunla tartıştım, gittim garsona çemkirdim, kız arkadaşıma laf attılardı nerdeyse dövecektim diye herkes anlatıyo. bi allahın kuluda -tam çemkirmeye başladım garson ağzımın ortasına tabağı fırlattı sonra arka mutfağa aldılar bütün personel üstümden geçti. -otobüste ayakta gidiyoz zaten arkadakilerde rahat durmuyodu tartışırken onlarla arkadan arkadaşı geldi dirseği suratıma geçirdi bütün otobüs üstüme çullandı. -kız arkadaşıma laf attılar ben üstlerine yürüdüm bi kamyon sopa yedim. diye anlatan yok. herkes cengaver anasını satayım herkes dikleniyo korkutuyo karşısındakini niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tek derdin bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 herkes senin gibi ezikmi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 koskoca PATİCİK KOM FORUMLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dayak yemek kötü bişimi lan hayattaki en güzel anlardan birisi. üstelik 4 5 kişiye laf atıp korkutanlar görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 paticik com forumları cengaver yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kermit said: dayak yemek kötü bişimi lan hayattaki en güzel anlardan birisi. üstelik 4 5 kişiye laf atıp korkutanlar görüyorum intimidating shout o up to 5 enemies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 paticik ovası cengaver yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sunlar yapiyo bak iste dedigini http://forum.paticik.com/read.php?62,4470132 zaten cogu sey milletin yaptiklari degil basindan gecmesi istedikleri oluyo hikayelerin. kisisel bolumu komple karamala defterine tasinsa sorun olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 biriside kalksın anlatsın lan. geldiler ağzımı burnumu kırdılar anama bacıma sövdüler bende "haklısınız abi" dedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 o tür olayları ocakta anlatıyoruz biz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hayatımda ilk yed,iğim dayağı hiç unutmam ben mesela su sırasına 1im 1 allah dedi veletin biri bende 2 yim 2 allah dedim diye dövdülerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 seni mi kırcaz, lisede çocuğun anasına küfretmiştim 5kişi gelip dövmüştü beni, sonra o cocuğa kelebek saplamaya gittim, o 5kişiden yine dayak yediydim, sonra müdüre şikayet ettiler tabii, bi de üstüne müdürden dayak yemiştim. Bunlar olurken 1 tane bile vuramadım da karşıdakilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lise 2 de bi apaçi vardı , ben buna çok artislendim kapıştık . Çocuk sandığımdan hızlı çıktı ben daha yumruk sallıyamadan yemiştim falcon punchları suratıma o gün anladım hızlı olucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hayatimda dayak yemedim lan ben napiim geleni korkutuyorum gideni dovuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hadi bakalım itiraflar başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bende geçen gün new reno çöllerine yakın bir yerdeydim karşıma fire geckolar çıktı gauss rifle i bi çektim hepsi pert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ortaokulda bizim sinifta bi artist cocuk vardi. ben buna artislik yaptim sonra bu beni dovcekti ustume yurudu ben de depari bastim ogretmenler odasina ucarak girdim. 2 gun boyunca her tenefus ogretmenler odasindaydim hic yakalayamadi sonra pes etti DAYAK YEMEDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben okulda reistim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 öküz gibi bi cocuk olmanın faydaları; dayak yemiyorsun, yiyemiyorsun =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 öküz gibi olanların ön takımlara çalışıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Orta okuldaykene başka bir okuldan gelmişler çıkışa lavuğa bi kafa koydum hepsi uzadı o an çok atarlıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lisedeyken mi ortaokuldayken mi ne bi olay cıkmıs baş kahramanı benim cocuga vurucam laga girdim o arada 5 kişi toplamış açıldığında zaten indirmişler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben okulda reistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar