Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devre Arası Beşiktaşta Kim Yolcu?

Tenekeadam

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

CthuLhu said:

o sistem değişti ki.
beş yıl sonra aa türk olayım la ben diyemiyorsun.

türk olcam ben diyip 5 yıl türkiyede kalıyorsun öyle oluyor.
yani bobo ancak aralık 2014te olabilir türk.

Bobo Brezilya milli takımına çağrılmıyormuydu bundan bi kaç sezon önce , benmi yanlış hatırlıyorum ?
İki milli takımda birden oynayabiliyormu yoksa :D

artık 10 sene değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

Bonjo said:

CthuLhu said:

o sistem değişti ki.
beş yıl sonra aa türk olayım la ben diyemiyorsun.

türk olcam ben diyip 5 yıl türkiyede kalıyorsun öyle oluyor.
yani bobo ancak aralık 2014te olabilir türk.

Bobo Brezilya milli takımına çağrılmıyormuydu bundan bi kaç sezon önce , benmi yanlış hatırlıyorum ?
İki milli takımda birden oynayabiliyormu yoksa :D

artık 10 sene değil mi ?
yok sene olayı 5 gene ama başvurduğun günden sonra 5
Sosyal ağlarda paylaş

kontenjan yaratmak icin gonderilcek oyuncu fink cunku yeri doldurulabilir.yani delgado donucek biri gidicek zaten. forvette alınması lazım takıma ozaman bir kişi daha gitmesi gerekicek.en uygun kişi fink yeri doldurulabilir enazından.hele ki cift forvet oynarsak ortayı delgado ve ernst alır.sola tello saga duruma gore ekrem veya holosko forvet bobo + yeni olan ( eger alınırsa tabi ).ernstun olmadıgı maclarda tello ortaya kaydırılabilir veya direk uguru oynatırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

toraman------sivok-------ferrari-------deli
-------------------------------------------
Ekrem------ernst---------uğur------tello---
--------------------------delgado----------
----------------holosko--------------------

Bu güzel olur kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

tenekeadam holosko tek forvet oynucak santrafor diil , genis alanlarda etkili biri besiktasta aslında tek forvet oynucak bi nobre var ama o da yeterli gelmiyo.ben hala cift forvette ısrar ediyorum holoskoya sag acık forvet destekli bi eleman olarak daha fazla katkı saglar takıma. ama gercekten bi forvet sart bize.

kadro olarak ben holoskonun yeri haric katılıyorum yazdıklarına
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

toraman------sivok-------ferrari-------deli
Ekrem------ernst---------uğur------tello---
--------------------------delgado----------
----------------holosko--------------------

Bu güzel olur kanımca.

uğur ekrem tello bu adamlar soytarı bu takımda yeri yok
Sosyal ağlarda paylaş

devre arası 12314 tane transfer yapamayacağımız için ( aslında belli olmaz bizim takım : ) )bu şekilde yazdım.Yoksa uğuru ben de pek tutmuyorum ama malzeme bu.
Ben holoskoya kalpten inanıyorum.Geniş alan oyuncusu değil,süratli oyuncu.Kuvvetli oyuncu.Yıpratıcı oyuncu.Bobo kadar bitiriciliğide var.Hava toplarında zayıf yalnızca.
En azından denenmesi lazım bu adamın forvet olarak.Yıllardır sağ kanada mahkum ettik.Değerini yitirdiğini düşünüyorum kanatta.

dipnot:holoskoyu kanada yazıp forvete boboyu koyunca 7 yabancı oluyor bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dediklerin var holoskoda fakat bobo kadar top tutamaz holosko, veya bobo kadar teknik bi oyuncu diil, ki tek santrafor oynatıyosan hava toplarında etkili olmalı pivot santrafora yakın olmalı yerden cok yaratıcı bi takımın yoksa , gs nin barosu oynatmasıyla bizim holoskoyu oynatmamız aynı verimde olmaz.orta saha okadar yaratıcı diil.elano arda ve kewell la destekleyemiyosn holoskoyu ne yazık ki, ama bunları geçelim ben hala bi forvet alınıp çift forvete dönülmesi taraftarıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu kadar kasmaya gerek yok, beşiktaşın kalitesi, yapısı belli. 2-3-4-5 falan takılır öyle. yok, malzeme yok, nasıl olsun iyi takım. ferrari-ernst tamam da, bu adamların da tükeneceği gün gelecek, ki diyarbakır maçından bu yana beşiktaş'ın durumu kötü bu ikiliye bağlı olarak. büyük takımım diyorsan ileri hatta her daim güvenebileceğin, çok çok iyi bir topçun olacak. nobre, bobo, holosko vs. dengesiz adamlar çok. alex, kewell gibi hemen hemen her maçta gol atan bir ofansif orta saha elemanı da yok. uğur inceman falan fişman filan fıstık.
Sosyal ağlarda paylaş

Forvete 2 yabancı koyduğun anda,stoperde olan 2 yabancı ve ernst ile 5 yapıyor.Bu durumda geriye tek yabancı hakkın kalıyor.Bunu delgadoyla kullanırsan,holosko+tello yedek kalıyor.Söylemek istediğim bu.

Bobo-holosko forveti yapılabilir,o zaman delgadonun orta sahada oynaması gerekiyor.Bu durumun ernsti yalnız bırakıp defans bakımından sıkıntılara yol açacağı kesin.Daha önce yaşadık bunu.Orta sahanın bütün oyuncularının 2 yönlü olması lazım.Bu durumda bobo+nobre forveti yapıp,holoskoyu sağ kanata atmaktan başka çözüm kalmıyor.Böyle olunca da orta saha oyundan düşüyor,delgadonun orada olması yüzünden.

2 forvetle oynacaksak delgadosuz oynamamız gerekir.Ya da delgadoyu 2.forvet olarak oynatmak gerekir.

Bir de bizim takım hızlı oynuyor (oynamaya çalışıyor) dikkat edersen.2-3 pasta pozisyon bulmaya çalışıyoruz,bu şekilde yapılacak hucümlarda holosko çok etkili olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...