Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1068135803173 Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. AMA FELAKET YARILDIM DFGDGSSFDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ahaha,nedense hiç şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ahahha harika ya, her izlediğimde gülüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 1.5 sene boyunca her gün tuzla-kadıköy yaptım banliyö trenleriyle. 10 seferden tekinde mutlaka tren bozulurdu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Hızlı tren ile banliyö trenini karşılaştırmak saçma olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bence devrilen hızlı tren videosu bulamadıkları için banliyö rezaleti(temsili) kullanmışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bu sondaki görüntü bir şaka programından alıntı. Kamera şakası yani, gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 herifin arabasini boyayip sonra tekme tokat dayak yiyen angutun programiydi sanirim bu arada fransiz trenin kopru altindan gectigi sahne cok seksi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahah asüper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Almanyadaki ICE'ler bile bizimkileri katlıyor ya. 260km hızla gittiğimizi farkedince Allah'ım sana geliyorum dedim içimden. Japonya'yla Fransa'yla kıyaslamaya gerek yok anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bizim yaptığımız hızlı trende 240la gidecek merak etmeyin. 1 sene sonra konya ankara arasını hızla giderken ahh ulan abso demişti diyeceksiniz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 konyaya niye gidelimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bi de maglev diyip bildiğin tekerlekli treni gösteriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar