Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Broos: Cadı kazanından kaçtığım için mutluyum

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

THARKAS said:

Red said:

yönetim değil suçlu trabzon halkı.futbol konusunda o kadar salaklarki takımı ne hale getirdiler

sen ne biliosunki yonetimin sucu degil halkin sucu falan diosun?

icerde tanidigin varmi trabzonlumusun oradami yasiyorsun?

trabzon halki senden on kat zekidir futbol konusundada diger konulardada.

trabzonun sorununa gelince... yonetim ve kulubun icine islemis yillardir onun kanini emen temizlikcisinden tut saha mudurune ondan tut transfer komitesine ve tabiki menejerlere kadar herkes sucludur. tek masum her sene takimini destekleyen stadini agzina kadar dolduran trabzonspor halkidir.

trabzon halkı futbol konusunda bu kadar zeki olsaydı bugün trabzon bu halde olmazdı, sırf trabzonlusun diye tribündeki hataları gözden gelmemelisin.

ben trabzon halki fotbol konusunda cok zekidir demedim yonetimde suc bulmayan bir insandan on kat zekidir dedim bu trabzon halkini cok zeki yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

trabzon taraftarı hemen belli etmiş kendini :)

ilk yenilgide fathi tekke diye bagıranlardan herhalde tharkas.onların mantıgıyla hep yönetim suçlu ztn :)

evet hep trabzonsporu yonetmek isteyen insanlar suclu. bugun trabzonlularin en sevmedigi takim olan fenerbahce nin yonetimiyle karsilastirin tsnin yonetimini. koç aksu mostoroglu bundan once eksioglu hepsi baskan olabilecek insanlar ama yildirimin altinda birlesmeyide takimlari icin calismayida cok iyi biliyorlar. trabzondada bu kadar guclu 6 aile var bu 6 sida birbirini yemeyi cok iyi basariyor birlesip buyuk takimin baskan yardimcisi as baskani olmayi kabul ediceklerine ayri ayri yonetime gelip kucuk takimin buyuk baskani olmayi tercih ediyorlar.

kal gorki artik o da olmuyor artik kucuk adamlari trabzonspor buyutuyor...trabzondan nemalanip ticari iliskilerini duzeltiyorlar kendi reklamlarini yapiyorlar... as baskan olur
olmaz kizlarina dugun yapip hayatlarinda gormedikleri tanimadiklari guc sahibi insanlari dugunlerine cagarip prim yapiyorlar.
daha cok sey var yazarimda gerek yok buda yazmama sonucta trabzonada banada bi fayda getirmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

lazlıktan sanırım okudugunu anlamıosun tharkas

''futbol'' konusunda demişiz değil mi.yani sen öyle bi heycanla gelmişinki.sanki bütün trabzonlular orda yaşayan herkes gerizekalı demişiz gibi

futbol konusunda salak bir halk

senin için yumuşatalım.futbol cahili diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...