Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rapidshare premium sorusu

soulberry

Öne çıkan mesajlar

soulberry said:

premium hesap aldım da, modem resetlenince ip numarası da resetleniyo bildiğim kadarıyla. başka ip'den girmiş gibi görürler mi? yani şifre paylaştığımı filan sanmasınlar, sadece evdeki bilgisayardan giriyorum. ama modem resetlenince böyle bi sorun çıkar mı onu merak ediyorum.

öyle bir durumda accountnu kitliyorlar ve mail sana mail atiyorlar aninda girip yeni bir şifre yazaraktan kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkça bende sorun oldu. Bir iki kere kilitlediler mesaj yolladılar yeni şifreniz diye. Sonra banladılar. Bende üsteledim mail bombardımanına tuttum ip logları istedim sadece kendim kullandığımı söyledim sonunda ikna olup açtılar. Bir gün sonra gene kiltlendi hesap 3 kişiden fazla kullanıyo diye. Logları aldım hepsi aynı başlıyor sadece sonları farklı. Bildiğin modem resetlenirse bir sebepten (elektrik falan) hemen başkası kullandı kabul ediyor. Dikkat etmekte fayda var. Ha ama 3 ip oluncada sorun çıkmıyor bazen anlamış değilim nasıl bir sistem uyguladıklarını. Kendilerine mail atıp sorduğumda otomatik olarak ayarlandığını ve yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler.
Sosyal ağlarda paylaş

dosyanın yüklü olduğu server hizmet dışı geçici olarak.

ilk soru ise sık şekilde reset atıyorsan sorun olur, hesabın max 3-4 kere olmak üzere dondurulur. sonrasında tamamen kapatılır. çingene ağzıylan dilenme maili atarsan tekrar açılma olasılığı vardır. bu arada 1 aylık rapid 3€ satıyorum.

her rapid muhabbetine reklam çakarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
MrLevie said:

ya arkadaşlar bu rapid free versiyonunda yaklaşık 1 saattir beni 2dk 2dk diye diye bekletiyor. bir olayı var mı bunun=?

reset at modeme ip değişsin. indir sonra hakkınız bitti ık bık deyince yine yap aynısını. yanlız bazı büyük boyutlu dosyaları indirmek için seke seke premium alınması gerekiyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...