soulberry Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 premium hesap aldım da, modem resetlenince ip numarası da resetleniyo bildiğim kadarıyla. başka ip'den girmiş gibi görürler mi? yani şifre paylaştığımı filan sanmasınlar, sadece evdeki bilgisayardan giriyorum. ama modem resetlenince böyle bi sorun çıkar mı onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Biz iki kişi kullandığımız halde bir problem çıkmadı epeydir. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 benim accountu 6-7 kişi kullanıyor son 3 aydır. bi sorun yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 soulberry said: premium hesap aldım da, modem resetlenince ip numarası da resetleniyo bildiğim kadarıyla. başka ip'den girmiş gibi görürler mi? yani şifre paylaştığımı filan sanmasınlar, sadece evdeki bilgisayardan giriyorum. ama modem resetlenince böyle bi sorun çıkar mı onu merak ediyorum. öyle bir durumda accountnu kitliyorlar ve mail sana mail atiyorlar aninda girip yeni bir şifre yazaraktan kaldığın yerden devam edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 aynı anda2 farklıipden girince oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu rapidshare'de apartman veya site hesabı gibi bişey olsa ne güzel olur muydu, olurdu. Aramızda para toplar 1000 kişilik bi hesap açardık. (ne alaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Açıkça bende sorun oldu. Bir iki kere kilitlediler mesaj yolladılar yeni şifreniz diye. Sonra banladılar. Bende üsteledim mail bombardımanına tuttum ip logları istedim sadece kendim kullandığımı söyledim sonunda ikna olup açtılar. Bir gün sonra gene kiltlendi hesap 3 kişiden fazla kullanıyo diye. Logları aldım hepsi aynı başlıyor sadece sonları farklı. Bildiğin modem resetlenirse bir sebepten (elektrik falan) hemen başkası kullandı kabul ediyor. Dikkat etmekte fayda var. Ha ama 3 ip oluncada sorun çıkmıyor bazen anlamış değilim nasıl bir sistem uyguladıklarını. Kendilerine mail atıp sorduğumda otomatik olarak ayarlandığını ve yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bi de çok parçalı dosya indiriyodum, ortadaki bi parçada şöyle dedi; "The server 24.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved." düzelir mi sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Düzelir düzelir o serverdan bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dosyanın yüklü olduğu server hizmet dışı geçici olarak. ilk soru ise sık şekilde reset atıyorsan sorun olur, hesabın max 3-4 kere olmak üzere dondurulur. sonrasında tamamen kapatılır. çingene ağzıylan dilenme maili atarsan tekrar açılma olasılığı vardır. bu arada 1 aylık rapid 3€ satıyorum. her rapid muhabbetine reklam çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bir soru da benden: 20 kişi aynı IP ile giriyoruz internete. Rapidshare'de yığılma oluyor. Sürekli birileri download halinde. Bu sorunun çözümü nedir? Proxy kullanıyım dedim adam gibi free proxy bulamadım. Var mı kolay bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya arkadaşlar bu rapid free versiyonunda yaklaşık 1 saattir beni 2dk 2dk diye diye bekletiyor. bir olayı var mı bunun=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 evet mesela sadece 3€'ya 1 aylık rapid alabilirsin, kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yahu ayda yılda bir kullandığım şey için niye para vereyim? free slot kullanıcam bi kez meletti saatlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Öğlen 12'den sonra rapidshare'den dosya indirmek imkansız neredeyse. İyice suyunu çıkardılar, milleti zorluyorlar premium almaları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 almışım premiumu,vuruyorum kırbaçı vuruyorum kırbaçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 harbiden ya belli saatlerde dosya indirmek imkansız, şu pisilerin arasındaki harfi bulma olayından bile daha beter bu:X mediafire ve filefront(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 MrLevie said: ya arkadaşlar bu rapid free versiyonunda yaklaşık 1 saattir beni 2dk 2dk diye diye bekletiyor. bir olayı var mı bunun=? reset at modeme ip değişsin. indir sonra hakkınız bitti ık bık deyince yine yap aynısını. yanlız bazı büyük boyutlu dosyaları indirmek için seke seke premium alınması gerekiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 günlük 5k kota bitince free rapidpoint leri traffic e dönüştürme kalkmış lan, artık sadece Premium RapidPoints dönüşüyor 120 puana 1gb olarak böhüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bizim abd deki arkadaşın accountunu,türkiye,bulgaristan ve abd den yaklaşık 5-6 kişi kullanıyoruz 3-4 aydır sorun cıkmadı. Bu aradada 38029 free rapid poşnts birikmiş ne işe yarıo bu free puanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dark_Soul said: bizim abd deki arkadaşın accountunu,türkiye,bulgaristan ve abd den yaklaşık 5-6 kişi kullanıyoruz 3-4 aydır sorun cıkmadı fraud detected diyip yakında kapatırlar onu. şu ana kadar anlamamaları bile iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bizde 3 kişi kullanıyoruz 2 aydır sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar