Harir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ib ye buff gelsin.Bence daha da çok vurmamız lazım.:)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Insta cast ile zıplaya zıplaya gezmiyor diyorsun da melee abilityleri ne 3 sec cast mi lol. Abilitylerin 90%'ı instant. Olan healera oluyor, dolayısıyla da sana oluyor farkında değilsin. Bomberlar karşısında dayanacak kadar HPS olsa bile AP yetişmiyor.
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Archmage olarak buna üzülmemen gerekir bence. 10sn cd ile 180 ap çalmıyormusunuz? Aynı skill shamanda 20sn cooldown lu :P
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 arcane bomber'a karşı healer olarak dayanman imkansız hps olarak, 2 bomber varsa 2 healer dayanır. 2 bomber olmuyor, 4-5 oluyor en az. ap'leri bitip durmazlarsa zaten tutamazsın. ve zaten ap'si bitmeyen healer tarafından guard almış bomber'ı da kesemiyorsun aynı anda 4-5 surging pain birden yerken. haliyle healer'a gidiyorsun. o da zıplaya zıplaya instantları basıyor. o ölmeyince de gg. bomber kaynayan guildimiz olmadığından bu halden memnun olmamız lazım, hatta oyunun genel kalitesi açısından memnun olmamız lazım. çünkü 3-4 fix sınıfın 3-4 fix olayı kesintisiz yapmasından ibaret grup pvp'nin zerre keyfi yok.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 BlindArcher said: Archmage olarak buna üzülmemen gerekir bence. 10sn cd ile 180 ap çalmıyormusunuz? Aynı skill shamanda 20sn cooldown lu :P Combata girmeden bir kez çalarsın sonra global yüzünden olmaz. Shaman'ınki niye 20 saniye bilmiyorum. Mythic'e sormak lazım ama AM drainin 1.2'ye kadar Shaman'ınkine göre gimp kaldığı düşünülürse bir altı ay sonra anca cevap verirler. :D Ama haklısın AM olarak en az benim üzülmem lazım. En çok da healladığım adamın üzülmesi lazım ama akıl alır gibi değil adam ben memnunum diyor. At gözlüğüyle oynayan DPS işte. Böyle yorumları okuyunca sırf ibret olsun diye alliance forum celebrityleri gibi grubu bırakıp kendimi heallayasım geliyor. :D Sam niye 4'den az bomber olmasın, yasak mı? Hayır bir de o kadar bomber oluyor X tane healer niye olmasın. Bomb run dışında birşey yapmayan, bombera 2 tane insta heal spammer atamış premadeleri baz alarak yazmayın yahu. Bomb damage heallamak mümkün, şahsen AP bitene kadar grubu ayakta tutabiliyorum. (gimp secondary healerla) Bomberın APsi bittiğinde yancıları saldırabiliyor ama healerın APsi bittiğinde yancısının da bitmiş oluyor. Bomber DPS'i daha fazla olduğundan ve bu DPS'in rakip healerın AP'sini daha fazla yiyeceğinden, AP yarışını bomber grubu kazanacaktır. Eski regende BARİZ daha fazla şansımız vardı. Bomberın ilacı AoE nerftür, AP nerf değil. (ki zaten bu değişiklik bomberlar yüzünden gerçekleşmedi) Ben bu değişikliğin yanındayım hatta ilk söyleyenlerdenim ama oyunda birşeyler yanlış. İkinci healerınız dandikse anında hissediyorsunuz.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 neyi baz alarak yazayım? solo girip gene de dövdüğüm randomları mı? tabii ki aklı başında organize grupları baz alacağım. grup başına evet 2 healer, çünkü grup heal sadece gruptakilere geçiyor. onun dışında heal gelmeyecek o durumda. her healer kendi grubuyla meşgul olacak. ama bomber hedefleri 6 ile sınırlı değil, bir daldı mı en az 10 kişiye filan vuruyor o adam her sn. ha tabii sizin 9sn disorient yemediğinizi varsayarak diyorum bunu. yancıları dert değil bir kere o bombardımanı atlatabilmek lazım ki atlatamıyorsun aoe maraüber + aoe şopar + aoe sorc + aoe pullanırken. 1060 toughness ve %40 all resist ile ben dayanamıyorken sileyır mı dayanacak, wl mi dayanacak? zaten onlar ölünce gg olmuşsun. ap nerf filan olmadı, fix. bug gelmeden önceki güzel günlere döndük sadece. aoe 58723187 kere nerf yedikten sonra bugünkü halinde. millet sırf bombalamak için karakter açarken düzeltilmesi gereken en birinci olaydı oyundaki. 860k dmg ile senaryo bitiriyordu sen dönmeden önce oyuna millet.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Basbayağı bug hoşlarına gitti artık gitmediği için düzeltiyorlar. Ravage veya hot+heal misali. Healerlara kesinlikle casting sırasında AP regen sağlayacak bir tactic vermeleri lazım veya mevcut AP taktiklerini, misal restorative burst, bu tarz birşeyle değiştirmeliler.
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bide bu aoe işinin nerflendiğini düşününce, gülesim geliyor :p. Önceden nasıl oynuyormuşuz yahu? Aynı yere atılan aoe ler, tek bir skillin toplamda kişi başı 15k ya yakın vurması.. :P (rain of fire rezilliği)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 O zaman garanti nerflenir diye baktığımızdan çekilir kılıyordu. Şimdi 3. kez AoE nerflemezler diye bir kaygı oluştu.
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sam said: yancıları dert değil bir kere o bombardımanı atlatabilmek lazım ki atlatamıyorsun aoe maraüber + aoe şopar + aoe sorc + aoe pullanırken. 1060 toughness ve %40 all resist ile ben dayanamıyorken sileyır mı dayanacak, wl mi dayanacak? zaten onlar ölünce gg olmuşsun. aoe maraüber ne?
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 cone şeklinde dmg veren bir skilli var marauder'ın. onu spamlıyarak aoe yapıyorlar.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 61 Marauder biliyordur o kadar Cüce, sen yanlış anladın :D
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ha über yazıyomus.. ben okuyamıyorum o kadar pardon.
dakro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mara hala über mi? o zaman hemen geri dönüyorum oyuna :P valla benim bıraktıgım zamanda o mara'nın aoesi 20 ya da 25 feet e vuruyordu ki onu spamlamak bir ise yaramaz. :D onu aoe'den sayıyorsanız vay haline maraüberin. :D über zamanlarından geriye toz kaldı mara'nın.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 maraüber en über halindeyken gene zayıf olduğunu söylüyordu oynayanlar ki, hatta wl'nin daha iyi olduğunu söyleyen CIR marası vardı vardı 1.2 zamanları. :)
dakro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mmo'larda ağlamayan char sahibi görmedim desem yeridir. hangisine dokunsan dert yanıyor. war icin söylemek gerekirse bw diyorsun keske su söyle olsa sorc soruyorsun bu varda bu niye yok. evet mara en über zanamında da ezikti. CIR falan bilmem ama über zamanında eserken heryer gene zergle gene zergle. oyunun kaderi bir türlü değişmedi. her dokunusta ağlayanlar sonunda mara'yı oynanmaz hale getirdiklerinde hala aynı seyleri söylüyorlar. e ama tutup cekiyorlar. e ama böyle yapıyorlar. en severek oynadığım char'dı mara. en boş olduğu zamanları da oynadım über dediğiniz zamanlarıda ve herbirisinden ayrı aynı zevk aldım. (trat 10 gün reactive edersem acc.'u ilk düel atacağım kişisin bilesin. :D ikinci olarak da sardiyi guard'lara çekme kısmı var.)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ^ şekil 1-a. :) zaten mara oyuncuları kadar güçlü olup da yakınan başka sınıf oyuncusu da görmedim şu oyunda halen. 2,5sn stacklenen disorient basarken de, pull immunity yokken yokken koşarken çekerken de, aoe nerf öncesi broad swings yaldır yaldır sallarken de, demo spam ile 1km ötedeki adamları öldürürken de, 1k self-heal ile penetration tanımadığı için tanktan güçlü zırhla gezerken de, yama üstüne yama buff alırken de hep ezik, hep ezik maraüber. :(
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Dot AoE'si normal bir karaktere 250 crit vuran, demolition'u da maksimum 600-650 crit vuran (bak normal karakter dedim, tank demiyorum, guardli karakter de demiyorum :) ) bir karaktere über yakistirmasi yapiliyorsa noluyo burda demek lazim bence :). Burdan marauder ziyandır sonucu çıkartılmasın, savagery spec her ne kadar 900-1000 max. vursa da ap emme ve debuf açısından son derece sevdigim saydigim bir sınıftır marauder. Kaldı ki 4.5k (mitigate'i imkansız) vuran, cooldownsuz oraya buraya takir takir heal debuff cakan shadow warriorlar da halen cok gucsuzler diye lanse ediliyor bu oyunda, buradaki marauder -> über yakistirmasini iltifat olarak kabul ediyorum :) White lion'un elfinin fonksiyonsuzlugu konusunda tamamen katılıyorum. Adamların mastery tree'lerinde 2 tane hate reduction taktiği var, pvp oyununda hate reduction ne birader. Ne heal debuff var, marauderin butun base line'daki skilleri white lion'da mastery treede veya mastery puani olarak white lion'a gore cok az. Skillerinin %80'i cok fazla AP harciyor. Terrible embrace vs. fetch'de kullaım kolaylığı açısından bariz bir şekilde ter. embrace kazanir. Ha bir aslan var o apayri, o zaten butun duellerin sonucunu belirliyor. Guard spec bir whitelion'u 1e1'de alasagi edebilen bir marauder var mi bilmiyorum varsa da ben değilim o.
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 diğer sınıfları o kadar takmamda... Wl deki pounce nedir arkadaş ya? Marauderinda coştuğu zamanlar vardı da, wl nin yokmuydu. rr70+ light armor ları, rr45 white lion PETin 5-6sn de kestiği günler, dün gibi aklımda. ağlama yazısı Yazıktır günahtır, charge ı olan bir sınıfın böyle bir skille sahip olması. Bu skill yüzünden magus oynamayan insan tanıyorum. Adamın tek kurtuluş umudu o ufak knock back. Ama hiç bir işe yaramıyor o sınıf karşısında. Çat diye tepeye biniyor. Healer karakterler çekiyormu bilmiyorum bu sınıftan. Oto attack ile 1.5k dan fazla yediğimi biliyorum ama squig ile. Şimdi size avantaj syayım. melee olduğu ve stealth bir sınıf olmadığı için, charge ı var. (+%50 hız skill basana yada 10sn mi neydi, süresi bitene kadar). 10sn lik immune si var root ve yavaşlatma efektine? renown pointden yine 10 sn immune var. Pounce var = Root, knock, knock back, slow gibi şeyleri pek takmaz. Kendi ayrı oynuyor, peti ayrı oynuyor. Petde slow vardı, onu sahibinemi verdiler bilmiyorum. Halen duruyorsa ayıptır.. Petdenmi kaçacaz, sahibindenmi anlamıyorum. Üstüne pet ile kendine çekiyor.. Kendi zahmet etmiyor :P Şimdi bir magus ne yapsın bu arkadaşa? Squig olarak zaten benim bir şansım yok. 5 feet içine vuramıorum. Knock back atsamda geliyo her türlü :P. Öyle slowa almak hayal zaten. immune skilleri ile her türlü yetişir. O sizi yavaşlatır. Sw gibi değiliz. Adam yanımıza girdimi biz 200 felan critliyoruz. Şimdi bizdede böyle bir sınıf olsa, rahat edebilirmiydi light armor giyen sınıflar. Maraüber de wl değilmi yani?
sardius Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 dakro kardeşim sana sölemediler mi guardlar bana dokunmuyo artık:P bomber wb lerinin zevksiz oldugu tartışılmış ama zerglede basetmenin tek yolu bu:) zaten biz rg olarak bi zone girdigimizde ilk 1 saat zevk yapıyoruz. sonra sanırım destro regionunda" kosuuun rg burda, ezelim biçelim" diye bi muhabbet geciyor olacak ki 4 wb cıkıyor karsımıza:) bo ları bile bu 4 wb olarak alıyolar. yani bu durumda toplu katliam yapabilecek bi sistem kurmak mecburi. bi tank olarak bende cok hosnut degilim. tek görevim bw lere guard atıp uşakları gibi combatta takip etmek. aura twist etmek, yatırmak, ucurmak. 2h bile gidemiyoruz ki cabuk ölmeyelim diye:) marauder konusuna gelince. knightı acma sebebimle aynı sebepten yeni bi char acacak olsam mara acarım:) tipi yeter heh. hatta varsa oyunu bırakan mara falan acc sini bana verebilir:P
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Orderı kurtaran, wp / ib / bw başkada birşey yok. wp hızlı heal (tabiki bizim doktada var.. Ama bizde tüm grup efektlerini 5sn de bir silen taktiğimzi yok) ib - bg.. kıyaslamam bile... bw / sorc. Zamanında rr70 olan bi sorc arkadaş, bw daha eğlenceli diye azgalda bw oynuyordu. Itemi yok rr ı yok. Hem redguardın karşısına 4wb çıkması, tamamen açlıktan bence. Tamam bu sınıflar yüzünden 2wb redguardın karşısına çıkmalı. Sonuçta bir yerde açık warband ile oluşturulmuş grup, diğer tarafta kordineli oynayan guild grubu. Yinede regiondan, saldırıya gelen guildler söylenince, bu kadar dest gelme nedeni sizdeki 80 lerden kaynaklanıyor. Bi royal crest açlığı var, haklı olarak oyuncularda.. Dün gece girdiğim bir scdeki 12 adamın, 8 tanesi 80 çıktı. Redguard ve crimson diye 2 guild denk gelmişti sanırım. Bende alt ile, 1sc yapayım çıkayım demiştim ama, oyun başladıktan sonra, direk ölünce (12vs7 başladık) sıkıntıdan rr lara bakayım dedim, şaşırdım biraz :P. Açıkcası biraz saplantılı olarak düşünmeye başladım bu grupları. Adamlar rr80 partiyi grup, sc ye giriyor. Yani ezeceğin kesin zaten. Bizdenki 3 adam 40 bile değildi. Bu şekilde sc ye girerek ne bekleniyor anlayabilmiş değilim. 80 olduktan sonra sc sana nasıl bir zevk verebilirki, bilmiyorum :P
Harir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Karşıda da iyi bir premade olduğunda gayet de zevkli oluyor:)
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Gönül öyle istiyor ama 10 maçta 1 tane denk geleceksinde... Harcadığın 170 dakikanın 15 dakikası eğlenmiş olacaksın. Sanırım bu söylediğim iyi bi tahmin sayılır. 6vs6 ekleselerde biraz olsun, eğlensek. Aksi halde zor. Destler pek sevmiyor sc yapmayı. Sonuçta giriyolar 6 kişilik grup ile, karşıya 2 tane premade gelmiş oluyor. Boşa uğraşıldığından bırakıyolar bir süre sonra. Zaten t4 sc yi order sahiplenmiş diye düşünüyorum :P. Ne zaman girersem gireyim belli başlı adamlar var. Neyse bir gün eklerler umarım. Bu oyunda hesabımın açık olmasının tek nedeni, böyle bir beklenti içinde olmam :) Mana savaşı olmayan bir oyunda, arena zevkini tatmak istiyorum. Sc sistemli birşey bile olur. Yeterki 6kişilik olsun.
sardius Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 80 olmus adam neye kasar onu bende anlamış degilim:) kasacagı tek sey itemdir. kraldan veya baska bi yerden ama iste mesela sacrx herif 80 olalı 6 ay olmus hala onla deli gibi rvr yapiyo:) ne bilim garip geliyo banada
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şu aralar canım fena war oynamak istiyor ya :P.yeniden başlasammı diye düşünüyorum.k8p den norn a transfer edebiliyoruz sanırım.azgal danda edebiliyormuyuz?
Öne çıkan mesajlar