mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vista kullanıyodum çok yadırgamadım yeni pc ile win7 ye geçince bence gayet başarılı olmuş tek sorun 64 bit olması bazen sorun çıkabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ben win7'yi çok beğendim, çohzel yapmış keretalar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Valla 64 bit kurdum iyi su ana kadar. Yalnız ilk defa 64 bit kuruyorum da avantajı nedir bilmiyorum. Bi de hem 64 icin hem x86 icin ayrı program files klasorleri olusturmus. Su ana kadar yukledigim hersey x86 klasorune gitti. 64 bit destegi olan bir tek Photoshop CS4 var. Bi de şu directx olayını anlayamadım bi türlü. Hala 9.0c var abi bende. Kendimiz mi yüklicez dx10'u? Yoksa dx10 a uyarlanmıs oyunlar falan var oyle mi gelecek nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 64 bit islemci directx 10u desteklemiyor bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ne alaka abi. 64bit Win7 kurulu ve dxdiag attığımda dx11 kurulu gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tamam yanlis biliyor olabilirim. bildigim kadariyla yazmistim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 öyle yapınca bende de 11 gozukuyomus simdi yaptım gorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 şimdi yüklemem bitti, vista kullanıyordum cok hantaldı oyun olsun programlar olsun, 7 nin çok güzel performansı var memnunum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bu tarz anketleri böyle yapın. Daha önce söylediler mi bilmiyorum ama, bu tarz bir memnuniyet anketinde 5'li likert ölçeği kullanın; Çok memnunum Memnunum Diğer OS'lardan bir farkı yok Memnun değilim Hiç memnun değilim gibi. Sonuçta anket yapıyoruz, böylesi daha verimli ve sonuçları açısından anlamlı olur. Benim için de win7 vazgeçilmez oldu, özellikle yeni ve çok daha kolay win explorer, yıllardır vazgeçmediğim win. playerin daha da adam edilmiş olması ve taskbarın daha önce çıkmış tüm sürümlerden daha kullanışlı oluşu çok güzel. XP'yi hele Vista'yı savunmak çok saçma Win7 varken, ancak lisans fiyatlarının yüksekliği yüzünden geçiş yapılamaz belki ama okullar artık win7'nin neredeyse her sürümünü öğrencilere dağıtıyor. Dağıtmıyorlarsa da microsofttan okulu tanımlayıp çok komik fiyatlara alınabiliyordu Win7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bişey sorucam su bazı programlarda izin sorma hedesini nerden kaldırıyorum? ama normalde yeni yükledigimde vs sorucak ama sadece benim istediklerimde sormıyıcak yani güvenlik tercihim değişmiyicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 deadwoll said: Bu tarz anketleri böyle yapın. Daha önce söylediler mi bilmiyorum ama, bu tarz bir memnuniyet anketinde 5'li likert ölçeği kullanın; Çok memnunum Memnunum Diğer OS'lardan bir farkı yok Memnun değilim Hiç memnun değilim gibi. Sonuçta anket yapıyoruz, böylesi daha verimli ve sonuçları açısından anlamlı olur. Benim için de win7 vazgeçilmez oldu, özellikle yeni ve çok daha kolay win explorer, yıllardır vazgeçmediğim win. playerin daha da adam edilmiş olması ve taskbarın daha önce çıkmış tüm sürümlerden daha kullanışlı oluşu çok güzel. XP'yi hele Vista'yı savunmak çok saçma Win7 varken, ancak lisans fiyatlarının yüksekliği yüzünden geçiş yapılamaz belki ama okullar artık win7'nin neredeyse her sürümünü öğrencilere dağıtıyor. Dağıtmıyorlarsa da microsofttan okulu tanımlayıp çok komik fiyatlara alınabiliyordu Win7. Bu okul zımbırtısını nasıl yapabiliyoruz? TR'deki üni'lerle uyumlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar