Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 diyosun[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bir bardak basit ve pratik limonata tarifi: - 1,5 limon iyice sıkılır bir bardağa dökülür (isteğe göre 1 yada 2 tane de sıkabilirsiniz). - Bardağın gerisi suyla doldurulur. - İsteğe göre şeker atılır. Eh tadı fena olmaz. Limonata işte, basit ve güzel. Afiyet olsun. [Bu mesaj Mirage tarafından 30 April 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ulem ne çeit limonata tarifleri varmış be biraz daha kassak kendimizi rekor kırarız hadin beyler kasın kasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Mirage, 30 April 2003 19:37 tarihinde demiş ki: Bir bardak basit ve pratik limonata tarifi: - 1,5 limon iyice sıkılır bir bardağa dökülür (isteğe göre 1 yada 2 tane de sıkabilirsiniz). - Bardağın gerisi suyla doldurulur. - İsteğe göre şeker atılır. Eh tadı fena olmaz. Limonata işte, basit ve güzel. Afiyet olsun. [Bu mesaj Mirage tarafından 30 April 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] ben de aynı böyle yaptım... güzel de oldu hani...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Şu an evimde buzdolabında 3 adet litrelik şişe, iki sürahi de su var buz gibi, her an acil durumlara karşı hazır bekletiyorum. Dolapta da her zaman en az 5-6 lipton ice tea poşeti ve bir o kadar tang bulunur ehe. Bira ve kolayı da eksik etmemeye özen gösteriyorum, ama yine daha şimdiden baymaya başladım sıcaktan, Antalya'nın iklimini hiç ama hiç sevmiyorum. Ankara Ankaraa güzel Ankaraa... said: kermit_frog, 30 April 2003 19:12 tarihinde demiş ki: ha bide insan antalyalı olunca evinde paket paket tang bulundurmak zorunda lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar