criminalminds2 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Karalama Defterine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 daha spesifik olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 J.D Salinger - Çavdar Tarlasında Çocuklar Çok sarıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 vatandaş abuzer - yücel sarpdere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 karamazov kardeşler - dostoyevski belki bunu okuduğunu söyleyip nasıl bir kitap aradığınla ilgili ayrıntı verirsin diye düşündüm. okumadıysan da oku. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Edmundo de Amicis - Çocuk Kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben bu topice çok sinir oldum. bir kere tepede var öyle bir topic. aç bak. onun dışında kütüphane topici falan da vardı.. ayrıca kitap dediğin bir derya. sen o deryada, nasıl sularda yüzmek istiyorsun onu söyle. mesela ben şimdi cin ali'yi tavsiye edeceğim sana. çocuk gelişimi için yararlı görüyorum. okuman faydalı olacaktır. agresifim. sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ne tarz bişi istediğini söylersen daha iyi yardımcı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 stephın king yeşil yol.eski ama bu adamın kitapları güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar