ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bu tdk'nın her güne 2 kelime kampanyası mı ne varmış zamanında hala var mı bilemiyrum da ? Ben yeni kelimeler öğrenmek istiyorum ve bunları nasıl hafızamda tutabilirim ? Konuşurken insana ayrı bir estetik katyor bence ben dikkat ederim mesela bu ayrıntıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben her gün fizikten iki kelime öğrenip onu kullanıyorum. mesela geçenlerde kütüphaneye doğru "brownian motion" ile gidiyoruz dedim güzel oldu. sanırım türkçe karşılıklarını da düşüsem iyi olur. Brown hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yapabilceğin tek şey düzenli kitap okumak. istemesen de kelime dağarcığın genişleyecektir bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 http://3.bp.blogspot.com/_u6SAJpLy9xc/SZDMinxOlMI/AAAAAAAAEkU/oAc2NxJfQxc/s400/T%C3%BCrk+Dil+Kurumu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 karikatür süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kitap okuyorum canım çok severim kitap okumayı boş zamanlarımda okurum da hafızamda problem var benim çok çabuk unutuyorum 5 10 dk önceki şeyleri hatta saniyelik oluyor bazen. Geçenlerde geçmişime dair yaşadığım unuttuğum bir şeyler hatırlamak için çok düşündüm böyle bayağı zorlamış olmalıyım ki beynim ağrımaya başladı şiddetli bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 o unutkanlık çok fazla arttı son zamanlarda. televizyon ve bilgisayarla ilgili herhalde. aynı şeyleri farklı konseptlerde bir kaç kez görmek faydalı oluyor hatırlamak açısından. kuru kuruya ezberlemeye çalışmak faydalı olmayabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar