deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Arkadaşın makinesine ventrilo 3.05 64bit kurduk fakat ip ve port ayarlarını girmemize rağmen servere bağlanamıyor (öylece bekliyor) aynı bağlantıdan laptopla (vent 3.04 var ama 32 bit) sorunsuz bağlanabiliyoruz. Ayarlarını kurcaladım ama tüm firewalllar vs. kapalı olmasına rağmen bir türlü bağlanamadık. Acaba server versiyonu sorun yaratıyor olabilir mi? Eğer nedeni öyleyse eski versiyon için 64bit ventrilo nerden bulabilirim (tüm linkler 3.05'e yolluyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 3.0.4'ü denediniz mi peki? http://mac.softpedia.com/get/Communications/Ventrilo.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 64 bit destekliyor mu ki 3.04? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bilemiyorum onu ya. Teknik destek forumuna baktım da 64 bitle ilgili pek bir şey yazmamışlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 64bit kullaniorum yasamadim bi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ben de 64bit kullanıyorum bende de bi sorun olmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 -Abi firewall kapalı mı? -Kapalı abi. -Abi modemin firewall'u kapalı mı? -Laptopta çalışıyor ya. *Aradan zaman geçer, aşağıda "nod32 başarıyla güncellendi" yazar. -Abi antivirüsün firewall'u kapalı mı? -Bilmem. -... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar