Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tuş kilidimde şifre vardı. bi dallama arkadaşım kurcalamak istemiş. inatla 10294718361278 defa abuk subuk şifreler girmiş. telefon da kendini kitlemiş. şu an doğru şifreyi giriyorum ve açmıyor. pilini çıakrtıp 5 dk beklettim. sim kartı çıkartıp pilsiz beklettim. olmadı olmadı... abi 1 saattir açamıyorum telefonu. nedir çözümü ne yapmak egrek! aramam gereken yerler var arayamıyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Hic basmadan 10 dk bekelyince duzeliyodu da sen spam yaptiysan bi saate kadar cikar o sure ac bekle telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 şu an pilini de çıkarttım ellemiyorum 15 dk ellemicem işallah düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Tak pili ac aleti oyle bekle bence hatirliyorum 4-5 sene once biz de o tarz seyler yapiyoduk da acik bekletince duzeliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 pilsiz 15 dk beklettim. bütün tarih saat ot pok gitti ama açınca hala şifreyi kabul etmiyodu. şimdi de pilli bi şekilde 15 dk bekletcem. allh kahretsin ya off offf.. eğer telefona format atılması egrekirse biterim biterim direk... 500 tane numara tel hafızasında.. bi ton şifre vsvs telefona kayıtlı.. abi herşeyim telefonda... lanet lanet lanettttttttttttt!!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Yeni konu açmayayım dedim Nokıa 6300 la internet bankacılığına girip fatura yatırma- döviz alıp satma yapılyıor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 forex i bile takip edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bankaların sitelerine giriyorum fakat kullanıcı adı- şifre yerini bi beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar