Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden aldatmıyorsunuz / aldatıyorsunuz ?

parvus

Öne çıkan mesajlar

Paticik itiraf ediyor temalı konular tutunca, siyaset ve dine yönelik tartışmalar da moderasyondaki bazı arkadaşların faşizmine uğrayınca sanırım durum böyle oldu. Savaşma/seviş temasına kaydık.

Sormak istediğim sorular var, iki uçlu olduğu ve tek soru hakkı olduğu için ilk şıklar aldatmamaya ikinci şiklar aldatmaya yönelik. Soruyu durumunuza göre seçip yanıtlayabilirsiniz.

Yine saçma sapan troll mesajlar gelecek gibi ama olmasın mümkünse. Çünkü ilişkiler, aldatmak, aldatılmak hayatın gerçeği. En azından paticikte durum %50 oranında çıkıyor, demek ki üzerinde düşünülmesi gereken geyikten öte bir konu. Her iki kişiden ikisi ya aldatılıyor ya da aldatıyor.

İstediğiniz şıkkı işaretleyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

siklardan cok ote benimki.
seks duygusallik degil diyenlere inat benim icin seks rituel gibi. baska kadinlarla yaptikca dunyam genisliyor sanki. algi kapilarinin acilmasi muhabbeti gibi. anlatmak zor. ama anlayabilenler cikacaktir umarim. sevgilimi cok seviyorum ve ondan baskasiyla yasamayi birak el ele tutusmam bile ama bu bambaska bi durum
Sosyal ağlarda paylaş

Havlu said:

seks duygusallik degil diyenlere inat benim icin seks rituel gibi. baska kadinlarla yaptikca dunyam genisliyor sanki. algi kapilarinin acilmasi muhabbeti gibi. anlatmak zor. ama anlayabilenler cikacaktir umarim. sevgilimi cok seviyorum ve ondan baskasiyla yasamayi birak el ele tutusmam bile ama bu bambaska bi durum

tek eşlilik sana göre değil o halde.
Sosyal ağlarda paylaş

Havlu said:

mantıklı yönü var

said:
kendimi tek kadına vermeyi dunya uzerindeki diger kadınlara yapılmıs cok buyuk bir haksızlık olarak goruyorum

zuaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...