parvus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paticik itiraf ediyor temalı konular tutunca, siyaset ve dine yönelik tartışmalar da moderasyondaki bazı arkadaşların faşizmine uğrayınca sanırım durum böyle oldu. Savaşma/seviş temasına kaydık. Sormak istediğim sorular var, iki uçlu olduğu ve tek soru hakkı olduğu için ilk şıklar aldatmamaya ikinci şiklar aldatmaya yönelik. Soruyu durumunuza göre seçip yanıtlayabilirsiniz. Yine saçma sapan troll mesajlar gelecek gibi ama olmasın mümkünse. Çünkü ilişkiler, aldatmak, aldatılmak hayatın gerçeği. En azından paticikte durum %50 oranında çıkıyor, demek ki üzerinde düşünülmesi gereken geyikten öte bir konu. Her iki kişiden ikisi ya aldatılıyor ya da aldatıyor. İstediğiniz şıkkı işaretleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 siklardan cok ote benimki. seks duygusallik degil diyenlere inat benim icin seks rituel gibi. baska kadinlarla yaptikca dunyam genisliyor sanki. algi kapilarinin acilmasi muhabbeti gibi. anlatmak zor. ama anlayabilenler cikacaktir umarim. sevgilimi cok seviyorum ve ondan baskasiyla yasamayi birak el ele tutusmam bile ama bu bambaska bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tartışılmamışmıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kimse koymadan koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ah be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 mesajım olsun istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Havlu said: siklardan cok ote benimki. seks duygusallik degil diyenlere inat benim icin seks rituel gibi. baska kadinlarla yaptikca dunyam genisliyor sanki. algi kapilarinin acilmasi muhabbeti gibi. anlatmak zor. ama anlayabilenler cikacaktir umarim. sevgilimi cok seviyorum ve ondan baskasiyla yasamayi birak el ele tutusmam bile ama bu bambaska bi durum tek eşlilik sana göre değil o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Cd- said: kimse koymadan koyuyorum tuh baska bi fenomen yaziyim ben de o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bizim kiz arkadasimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 cunku esegin.. evet konmus devaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 O şıkları kim okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ıssız adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yine çılgın bir anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tüh kaçırdık karikatürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kendimi tek kadına vermeyi dunya uzerindeki diger kadınlara yapılmıs cok buyuk bir haksızlık olarak goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Dünya üzerindeki bütün kadınlar seninle hemfikirse np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hemfikir olmaları icin aldatmam gerek lol ehehe şaka yapıyorm lan ben kimim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 karikatür bomba.sesli güldüm ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu ne olm her hafta aynı başlık lan aldatmayla kafayı yemiş forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Havlu said: siklardan cok ote benimki. seks duygusallik degil diyenlere inat benim icin seks rituel gibi. baska kadinlarla yaptikca dunyam genisliyor sanki. algi kapilarinin acilmasi muhabbeti gibi. anlatmak zor. ama anlayabilenler cikacaktir umarim. sevgilimi cok seviyorum ve ondan baskasiyla yasamayi birak el ele tutusmam bile ama bu bambaska bi durummantıklı yönü var said: kendimi tek kadına vermeyi dunya uzerindeki diger kadınlara yapılmıs cok buyuk bir haksızlık olarak goruyorum zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Şıklar çok uzundu ya, karar verirken ilk üçü arasında gidip geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ^benim sürem yetmedi, salladım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Aldatmadım çünkü fazla iyiyim diye bir şık yok mu benim gibiler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ne açıdan iyi, zaman bol 10 gün zamanınız var, olmazsa boş kağıt vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "nutella yerim" said: kendimi tek kadına vermeyi dunya uzerindeki diger kadınlara yapılmıs cok buyuk bir haksızlık olarak goruyorum İyiki kadınlar senin gibi düşünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar