Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 selam arkadaşlar. bu tutorial temel bir öğretidir. Bu tutorial Asclepius'un izni ile türkçeye çevirilmiştir. orjinal script yazarı: frogfusious boş bir script dosyası açıp şunları yapınız. [plevel x] -> X buradaki komutu kullanmamız için gereken en düşük seviyedir. örnek script şöyle olacaktır. [plevel 4] gizlen bu scriptte plevel 4 ve üstünün "gizlen" komutunu kullanmasını sağladık. fakat "gizlen" komutu nedir? hemen onuda tanımlayalım. [function gizlen] src.invis 1 src.sysmessage Gizlendiniz. dediğim gibi bu temel bir öğretidir. iyi günler, iyi günler... tşkler[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 up![signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 iyi güzel hoşta nedir yani bu tutorial sevdası yani bu yazdığındanda tutorial oluorsa artık bilemiyicem .[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Hepsi toplanmalı ve genel yardım tutoriali yapılmalı yada faq eklenmeli.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Lucas1, 12 Temmuz 2004 01:24 tarihinde demiş ki: iyi güzel hoşta nedir yani bu tutorial sevdası yani bu yazdığındanda tutorial oluorsa artık bilemiyicem . said: Lyn, 12 Temmuz 2004 01:30 tarihinde demiş ki: Hepsi toplanmalı ve genel yardım tutoriali yapılmalı yada faq eklenmeli. ikisinede katılıyorum.. +1[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 :D[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Faust'un hızınada yetişilmiyor canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 anlamsız, boş konular açıp bir de utanmadan adını tutorial yapmayalım lütfen. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 12 Temmuz 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ya ne amaçla yazdığını bilemem ama neden saygı duymuyorsunuz belki adam gerçekten bazı kişilere yardımcı olmak amacı ile yazmıştır...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 evet, sonradan bakınca anlamsız geldiğini bende anladım. fakat newbie'lik zamanıma dönüp buna bakınca, bu komutlarında bana anlamsız geldiğini anladım.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Usta haklı cıkar ama bunu bilmeyenler warsa.. idye bir soru gelir akla..neyse ben maydanoz olmayayım hadi size eywallah[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar