Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev partisi tavsiyesi

synorin

Öne çıkan mesajlar

olmayacak mı ya off :(

benim en son katıldığım "ev partisinde" jazz falan çalışıyordu akademik kariyer tartışmaları falan oluyordu gerçi içki dozu arttıkça insanların çirkin yanları ortaya çıktı (aldatma hikayeleri falan) ama cinsel bir gerilim olmadı. ama bu türkiye ortamı işte yabancı ortamı ile aynı olmaz. ama filmlerdeki gibi çılgın seks ortamı olacağını hiç sanmam en fazla insanlar birbirini keser, tanışır falan sonraki günlerde olursa bir şeyler olur.

parti için yemek seçimi önemli sanırım. aklında bir şey yoksa hazır yemek alınacak muhtemelen. pizza makul, zira vejeteryan olanlar olursa onlara da gider.

ya itiraf ediyorum benim gittiğim partilerde çok çılgın eğlenceli şeyler yoktu müzik dinleyip sohbet ediyoduk o yüzden tavsiye veremiyorum dsfdjsk
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

synorin said:

ya anlaşılmayan nokta şu sanırım
siz parti deyince arkadaş grubunuzla drug-sex-alcohol mantığıyla gidiyosunuz. Ama buradaki amaç o deil. Daha çok böyle samimi bir ortamda hem tanışma hem kaynaşma tarzında. Alkol tabi ki olacak insanlar içip eğlenecek. Ama esas nokta içip yatakta tepinmek olmayacak.

onun adi kokteyl. Parti degil. Parti ya siyasi bir olusumdur, ya da gumbur gumbur seks ortamidir.

belirtmek istedim. (sdafsg)

AMSKDF
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

Ocakta ilki olmak üzere bundan sonra yaklaşık 3-4 ayda bir ev partisi düzenlemem gerekecek.Partiye genelde dünyanın dört bir tarafından yabancı öğrenciler katılacak.Fakat bu konuda çok az bilgiliyim.Müzik-yemek-içki-eğlence her konuda tavsiye bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Alkoller keskin ama lezzetli olsun,
Müzik önce hafifden girsin sonra biraz kop kop sonra gipsy king tadında girsin
Eğlence, twister iyi gider, tabu ortamı bayar uzak dur, şişe çevirmece çok klasik numara ama hala tutuyor, kart oyunlarından uzak dur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...