synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 rahat olun beyler öyle bişe olmıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 olmayacak mı ya off :( benim en son katıldığım "ev partisinde" jazz falan çalışıyordu akademik kariyer tartışmaları falan oluyordu gerçi içki dozu arttıkça insanların çirkin yanları ortaya çıktı (aldatma hikayeleri falan) ama cinsel bir gerilim olmadı. ama bu türkiye ortamı işte yabancı ortamı ile aynı olmaz. ama filmlerdeki gibi çılgın seks ortamı olacağını hiç sanmam en fazla insanlar birbirini keser, tanışır falan sonraki günlerde olursa bir şeyler olur. parti için yemek seçimi önemli sanırım. aklında bir şey yoksa hazır yemek alınacak muhtemelen. pizza makul, zira vejeteryan olanlar olursa onlara da gider. ya itiraf ediyorum benim gittiğim partilerde çok çılgın eğlenceli şeyler yoktu müzik dinleyip sohbet ediyoduk o yüzden tavsiye veremiyorum dsfdjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ardeth said: ya itiraf ediyorum benim gittiğim partilerde çok çılgın eğlenceli şeyler yoktu müzik dinleyip sohbet ediyoduk o yüzden tavsiye veremiyorum dsfdjsk feci saygı duydum şu an sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bana acımana gerek yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ardeth said: ama cinsel bir gerilim olmadı. ( ahaha bu ne demek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Flassh said: abi seks yok diyorsun ağızdan ağıza gerçirmece oyunu diyorsun ağızdan ağıza geçirmece ohas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 twister oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ben gelip çiğköfte yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 nerde parti onu göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://alaboutnothing.files.wordpress.com/2009/10/beer-pong.jpg bak ne güzel eğleniyorlar sex de gözükmüyor resimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bunlar kız deil balina abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet balinayla sevismek basli basina bi olay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 En sağdaki kız şu formaliteleri geçsek de hemen sevişmeye başlasak der gibi bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 paticik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 orgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sexi engelleyebilirim beni bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sexi yasaklama apartmanda yapoyorlar sonra. Yeni nesil çok azgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Azmodai said: synorin said: ya anlaşılmayan nokta şu sanırım siz parti deyince arkadaş grubunuzla drug-sex-alcohol mantığıyla gidiyosunuz. Ama buradaki amaç o deil. Daha çok böyle samimi bir ortamda hem tanışma hem kaynaşma tarzında. Alkol tabi ki olacak insanlar içip eğlenecek. Ama esas nokta içip yatakta tepinmek olmayacak. onun adi kokteyl. Parti degil. Parti ya siyasi bir olusumdur, ya da gumbur gumbur seks ortamidir. belirtmek istedim. (sdafsg) AMSKDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Random basmıstım klavyeye ilginç şeyler çıktı yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 synorin said: Ocakta ilki olmak üzere bundan sonra yaklaşık 3-4 ayda bir ev partisi düzenlemem gerekecek.Partiye genelde dünyanın dört bir tarafından yabancı öğrenciler katılacak.Fakat bu konuda çok az bilgiliyim.Müzik-yemek-içki-eğlence her konuda tavsiye bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Alkoller keskin ama lezzetli olsun, Müzik önce hafifden girsin sonra biraz kop kop sonra gipsy king tadında girsin Eğlence, twister iyi gider, tabu ortamı bayar uzak dur, şişe çevirmece çok klasik numara ama hala tutuyor, kart oyunlarından uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 college fuk fest tarzi bisi olcak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Şişe çevirmece oynayın.Dünyaca bilinen ev partilerinin değişilmez oyunu.Ayrıca sanırım o gecede şişe bulmakta hiç sorun olmayacak gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Kuzu çevirmece oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dj gelirim saatiğ 1000$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 palyaço olarak gelirim. çocukları eğlendiririm. seksi palyanço da olurum isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar