Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev partisi tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam, partinizde gönüllü olarak canlı kadavra niyetine incelenmeye hazırım, ama keskin uçlu aletler olmasın en fazla takma tırnakla dürtsün kızlar pls.
Beni gevur hekimlerine emanet ediniz - Tatar Ramazan 2009
Mesaj tarihi:
bi nintendo wii,
bi trauma center,
yeterli.

ha bu arada, eskiden trolluk elit bi kesimin elindeydi. ne guzel gunlerdi yahu. trolleme bile adabiyla yapilirdi, hep yapilmazdi ki tadi damakta kalsin. simdi herkes troll olmus.
Mesaj tarihi:
Bella said:

oha süper fikirleri ben verdim gitti neyi beğendi.
sonra da amacımız farklı diyo.
söylemıyorum daha yaratıcı fikirlerimi.

kıskanma.

bu arada cidden seviyolar oyle oyunları. yani kafadan salla benzer bisiler.
Mesaj tarihi:
Bella said:

oha süper fikirleri ben verdim gitti neyi beğendi.
sonra da amacımız farklı diyo.
söylemıyorum daha yaratıcı fikirlerimi.

alınganlık yok senin fikirler de gayet güzel tabi ki
karaoke büyük ihtimal olacak
tabu ingilizce bulmak kasabilir,herkesin ingilizce o kadar iyi olmayabilir kısaca oyun bayabilir...
bi de wii düşünüyorum

ayrıca lütfen fikirlerini paylaş bak rica ettim :D
Mesaj tarihi:
Havlu said:

yukarida yazdik iste wii, hatta trauma center da yazdik. goren yok arkadas. hem iyi geyigi doner, "zuaaaaaa boyle kalp nakli mi olur" diye.

pardon ya havlu geç gördüm
evet güzel fikirler
guitar hero dışında her oyuna açığım
bende alerji yapıo gh :D
Mesaj tarihi:
synorin said:

iddaalı kişiler arasında en çok içki içme yarışması yapılabilir mi? kazanana 1 şişe rakı fln hediye ederiz

yok abi o cok civitir ben sana soyliyim. hem seks olmicak diyosun hem tip ogrencisi diyosun. zor yani, kesin olur o saatten sonra.
Mesaj tarihi:
synorin said:

iddaalı kişiler arasında en çok içki içme yarışması yapılabilir mi? kazanana 1 şişe rakı fln hediye ederiz

buda herzaman insalarin sevdigi bir sey yapilabilir. Gelecek insanlarin hangi ülkeden geliyor olmasi ve yas grubu önemli tabi.
bir baksa oyun ise özelikle avrupalilarin cok sevdigi Twister oyunudur. baya zevkli (hafif alkollü iken daha zevkli oluyor)

http:// en. wikipedia.org/wiki/Twister_(game)
Mesaj tarihi:
genel kultur oyunu falan dicem de, ne bileyim uymaz tabi. gerci iyi muhabbet dondurur bi trivial pursuit falan ama kitlesine bagli iste. ADAM 17. YUZYIL KRALINA KRAL ARTHUR DEDI YA AHAHAHAHAH olmadiktan sonra olmaz yani.
  • Yeni Oluştur...