Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 benim ev boş, hem böyle vücudumuzu öğrenelim ansiklopedileri meydan larus ve anatomik bişeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 rus ve latin ırkları geldiğinde haberini bekliyorum. 2 elim kanda olsa gelirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ciddi ciddi gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Önerecek bir şeyiniz olmadığından mı böyle oluyor acaba meraklardayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 haha tıp öğrencilerinin nasıl bir ünü var ya :) burdan ne kadar memnun ayrılırlarsa o kadar yüksek puan alıyoruz ve daha çok öğrenciyi yurtdışına yollayabiliyoruz. Bu nedenle partide onları mutlu etmemiz önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 şundan koy her tarafa http://images.smarter.com/blogs/Old%20Operation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 synorin said: haha tıp öğrencilerinin nasıl bir ünü var ya :) burdan ne kadar memnun ayrılırlarsa o kadar yüksek puan alıyoruz ve daha çok öğrenciyi yurtdışına yollayabiliyoruz. Bu nedenle partide onları mutlu etmemiz önemli. Ben mutlu ederin :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 e madem mutlu etmek önemli, şimdi kız sevişince mutlu olcaksa sen niye onu sınırlamaya çalışıyorsun ki? olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya anlaşılmayan nokta şu sanırım siz parti deyince arkadaş grubunuzla drug-sex-alcohol mantığıyla gidiyosunuz. Ama buradaki amaç o deil. Daha çok böyle samimi bir ortamda hem tanışma hem kaynaşma tarzında. Alkol tabi ki olacak insanlar içip eğlenecek. Ama esas nokta içip yatakta tepinmek olmayacak. Eğlenceli oyunlar iyi bir fikir olabilir mesela. Ha yok kız ben böyle eğlenemiyorum o türlüsünü istiyorum derse onun da çaresine bakarız. Ama emin olun onların da beklenti ve yaklaşımları o tarz deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 şu topiğimi hatırlattı http://forum.paticik.com/read.php?62,3983638,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sayko oynayın en iyisi. Saykodan sonra herkes samimileşiyor, sonra tatatatatata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kendimi tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 CaNNi said: sayko oynayın en iyisi. Saykodan sonra herkes samimileşiyor, sonra tatatatatata abi oyunu anlatana kadar gevura canin cikip hevesin kaciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 synorin said: ya anlaşılmayan nokta şu sanırım siz parti deyince arkadaş grubunuzla drug-sex-alcohol mantığıyla gidiyosunuz. Ama buradaki amaç o deil. Daha çok böyle samimi bir ortamda hem tanışma hem kaynaşma tarzında. Alkol tabi ki olacak insanlar içip eğlenecek. Ama esas nokta içip yatakta tepinmek olmayacak. Eğlenceli oyunlar iyi bir fikir olabilir mesela. Ha yok kız ben böyle eğlenemiyorum o türlüsünü istiyorum derse onun da çaresine bakarız. Ama emin olun onların da beklenti ve yaklaşımları o tarz deil. biz sadece sex kısmıyla ilgileniyoruz arkadaşlar arasında :/ biz öyle bir şey kastetmedik yahu. eğer kız sevişmek isterse onu engellicek misin dedik. niye kızıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 synorin said: Bu nedenle partide onları mutlu etmemiz önemli. partide onları mutlu etmemiz önemli. onları mutlu etmemiz önemli. mutlu etmemiz önemli. mutlu etmemiz etmemiz et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok yok kızmadım hayır engellemicem tabi ki ama dediğim gibi öyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bi de tip ogrencisinden bahsediliyo hepsi bir dr elliot reid degil sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hoca chips,cola fanta bunlar hep olsun. kizlar icin layt colada al. böyle kanape türü seyler hazirla yabancilar özelikle kasar peynirini cok sever. söyle kasari küp seklinde kesip üstüne cherry domates kürdan misali. Partyde oyunda olsun. tombala degil tabi. mesela dart olabilir. aklima bisi gelirse yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ADRES VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "Nationale Volksarmee" said: hoca chips,cola fanta bunlar hep olsun. kizlar icin layt colada al. böyle kanape türü seyler hazirla yabancilar özelikle kasar peynirini cok sever. söyle kasari küp seklinde kesip üstüne cherry domates kürdan misali. Partyde oyunda olsun. tombala degil tabi. mesela dart olabilir. aklima bisi gelirse yazarim. dart iyi fikirmiş...kaşarı da hazırlıcam sanırım mokoko abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben sordum adresi, yemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tıp insanı hijyenik olmadığından sekse karşıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 TABU dünyadaki en eğlenceli oyun. ama ingilizcesini bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 GUITAR HERO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 synorin said: mokoko abv ayıb edyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar