Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Selam arkadaşlar, laptop yaklaşık 2-3 yıldır aynı şekilde çalışıyor. şuana kadar hiç format atılmadı çünkü driver cd lerini kaybetmitim. o gün, bu gün derken hiç kasmadım. şimdi de format atmam lazım ama driverları nasıl bulabilirim ? Yani şuan aktif olarak çalışan driver ve modellerini download edip yedek alayım diyorum. Kurduktan sonra yüklerim de nasıl bir yol izlemem gerekiyor çalışan driverları bulmam için ? Ayrıca Sistem Intel Core Duo 2.00 GHz, 1GB Ram filan var bu sisteme Win7 mi XP mi kurmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sorduğun şey driverların versionlarıysa control panelde yazar. sonra laptobun hangi markaysa onun sitesinde bulabilmen lazım o driverları. xp s.p. 2 kur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 laptopun altinda yazan modeli uretici firmanin sitesinden bulup tum driverlari indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hiç olmadı everest, driver magic, driver genius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Priform ürünlerini seviyorsan, Speccy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar