NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Dead space alacaktim steamden indirimi kacirmisim. Biri alsin hediye etsin bana yoksa cok kotu seyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bu kaybettiğin şey seni hayatta daha çelikleştirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 seni öldürmeyen şey güclendirir polat.. sonunu dusunen kahraman olamaz neo .. yada bunun gibi bişey..hayat güzel salla oyunu.. Kadin diye bişey icat olmus ona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Kadin cok oyun yok, bana oyun lazim. (aka cam ustunde cam siliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Aslinda dusununce belkide haklisiniz bu bir sinavdi benim icin. Yarinki indirimleri de kacirip daha bi celiklesip daha bi tashakli olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 EKMEK BULAMAYANLAR VAR LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 NoTwisT said: Kadin cok oyun yok, bana oyun lazim. (aka cam ustunde cam siliyorum) bi de cam üstünde ceviz kıranlar varmış.iyi diyorlar, sen ne dersin? eskilerden carmageddon bul onu oyna.cam üstünde araba patlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Allah derim Carmageddon calisirmiki? Vaktinde az oynamamistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 o oyunu bulayım 100 tl ye onu çalıştıracak en kral bilgisayarı da alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ekmek yoksa lahmacun yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Fransızca bir atasözü geldi aklıma. Anagü yiyğhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar