calimero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bir şeye bakmaya girdiğimde şu başlığı görmemle tamam dedim. zaten biliyorduk da yani bu başlıktan sonra yuh diyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Son başlıklara hiç bakmıyorum ben artık, ancak asabım bozuluyor. Neyi arıyorsam ona göz atıp çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Aziz Kedi gittikten sonra, okumadım hiç. Okumam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ne var da o başlıkta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Beni daga kaldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 2000 yılında yazılmaya başlanmış iyice çivisi çıkmış derken ta o yıldan itibaren günümüze dek gelen süreyi de kapsıyorsun dimi.ilk sayfalarda hep ekşi sözlüğü ekşi sözlük yapan adamların imzasının olması da farklı bi mevzuu.hem adamlar geyik yapmış alt tarafı olsun beğenmeyelim pis kötü orası ıyy bu güruhun ortasına atom bombası atalım hadi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 burda da zaman zaman o iş hem ciddi olarak hem de geyik olarak yapılmya çalıştı. hatırlaturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ekşinin civi coktan cıkmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Sözlük çok ekşimiş ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 iyice şeyi çıkmış dediğiniz ne lan başlık 2000de atılmış, hep çıkıkmış o zaman demekkine edit: bi an bu topic de 2000den kalma sanıp çok korktum terkrar girip tarihe baktım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar