Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss sonrası izmir'de frp

yeahh1986

Öne çıkan mesajlar

öss den sonra doyasıya ve ölesiye frp oynamak için player (max 3) ve dm (sınırsız) aranıyor. Frp oynayacak kişilerin bu konuda uzman olması tercih sebebidir. Ayrıca kafa dengi olursa daha bi güzel olur. Oynanacak oyunun büyük bir campaign (kampanya mı desem) olması ve yaklaşık bir yıl sürmesi isteniyor, yani oyunu oynacak kişiler işsiz ve güçsüz olmalıdır. Ha birde ksk de oturursanız mekan olayı daha rahat ayarlanır.
Saygılar,
Sosyal ağlarda paylaş

bu grup toplansın ben de dinozorum :-p
oyun oynatıyorum, her yaştan, her kafadan her türlü oyuncuyu beklerim dicen ki adam bulasın. hele ki istanbulda diilsen :D[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca şöle diyeyim, bizde oyuncu sıkıntısı ve dm sıkıntısı yok ama ben ve bir arkadaşım ile bir guruba katılmak istiyoruz e ideal bir grup 4-5 kişi dersek o grubun 3de1 ini oluşturuyoruz. Amacımız bizden iyi oyuncu ve dm'ler bularak roleplay konusunda kendimizi geliştirmek. Özellikle yaşça bizden büyük biri olunca bu olayın daha kolay olacağına inanıyorum. Rl,dl,fr,wod hiç bir settinge sahip değilim ama hepsi hakkında az buz bilgiliyiz. Role play tecrübemiz var. Güç delisi veya çocuk ruhlu değiliz (iz derken arkadaşım ve ben)
Sosyal ağlarda paylaş

evet izmirde frp oynamak istiyorum-ben vebicocuk- finalller bitince heralde kimsenin mazereti kalmas. fekat m.ustu tecrubemiz sıfırdır. sadece d&d players handbooktan dersimizi calıstık. dier dunyaları hic bilmem. yazboyunca dusunuyom yani 3ay falan. benim gibi acemilere oynatacak ve kendi capımısda oyuncular arıyos. goztepe ve cevresi tercih sebebidir.
valla hepsi dooru.gercekten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rion, 13 Haziran 2004 14:57 tarihinde demiş ki:
evet izmirde frp oynamak istiyorum-ben vebicocuk- finalller bitince heralde kimsenin mazereti kalmas. fekat m.ustu tecrubemiz sıfırdır. sadece d&d players handbooktan dersimizi calıstık. dier dunyaları hic bilmem. yazboyunca dusunuyom yani 3ay falan. benim gibi acemilere oynatacak ve kendi capımısda oyuncular arıyos. goztepe ve cevresi tercih sebebidir.
valla hepsi dooru.gercekten.

pekçok yönden aynı durumdayız tecrübem yok denecek şekilde ama RP konusunda kendime güvenirim... bilgim netten toplermanmış orda burdaki siteler oynanmış oynların anlatılması hikayeler falanla sınırlı denebilir ne yazıkki[signature][hline]icq:163404139
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası acemi oyuncularla oynamak istemiyorum, yaklaşık dokuz ay önce bu forumdan 4-5 oyuncu bulmuştum. Bir oyuncu magic missile, fly büyüsünün neler olduğunu bilmeyebilir ama bu insanlar gidip karakterinin ismini sturm,raistlin gibi çalıntı isimler koyunca pek zevk alınmıyor. Dm bir şey anlatıyor; oyuncumuz da bahçeye çıkıyorum ve bilmem kimi gördüm diyordu. Veya iyilik düşünmeyen paladinler olabiliyor. Bu yüzden iyi oyuncular arıyoruz. Bu kriterlere uygun oyuncu varsa özel mesaj atsın lütfen.
Saygılar,
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Yaklasik 4 5 ay once siteden buldugun oyunculardan biri olan ben, sayende ilk gercek frp deneyimimi yasamistim. 2.sinde bizi sepetlediniz ama o ayri :) o gunden sonra sabah aksam frp oynadik. kendimizi cok gelistirdik diyebilirim. ve emin ol simdi o eski sturm raistlin degiliz.

ayrica raptor kardesim uzun surecek bir oyun planimiz var deneyim falan farketmez. cok kisi oldugu icin belki iki ayri oyun olacak istersen bize katilabilirsin ozeline bakarsan sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 02 Temmuz 2004 18:47 tarihinde demiş ki:
Yaklasik 4 5 ay once siteden buldugun oyunculardan biri olan ben, sayende ilk gercek frp deneyimimi yasamistim. 2.sinde bizi sepetlediniz ama o ayri :) o gunden sonra sabah aksam frp oynadik. kendimizi cok gelistirdik diyebilirim. ve emin ol simdi o eski sturm raistlin degiliz.

ayrica raptor kardesim uzun surecek bir oyun planimiz var deneyim falan farketmez. cok kisi oldugu icin belki iki ayri oyun olacak istersen bize katilabilirsin ozeline bakarsan sevinirim.

Senin adına sevindim, açıkçası kendimi geliştirmek istiyorum ondan çok eski oyunculara ihtiyacım var. Fark ettiysen bizim gibi oyuncuların oyunları genelde komik, yılışık ve betimlemelerden uzak olur. Ben bunu aşmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...