Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Şu 4 laptop arasında kararsız kaldım,sizce hangisi daha iyi? Sager NP8690 http://www.xoticpc.com/sager-np8690-built-clevo-w860cu-custom-gaming-laptop-order-p-2659.html Gateway P-7920 http://www.gateway.com/systems/product/529668358.php Asus G51J http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5315&review=asus+g51j Asus G51vx-x3a http://www.it-echo.com/2009/11/14/asus-g51vx-x3a-review-15-6-notebook-with-intel-core-2-duo-nvidia-geforce.html farklı tavsiyelerde verebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://www.alienware.com/microsite/holiday/holiday.aspx?tab=laptops m17x çok daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 17 inch düşünmüyorum ama 15 inchide hemen hemen aynı.türkiyeye shipping yapıyorlar mı? birde üstüne ne kadar tax ödüyorum türkiyeye gönderiyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 alienware sipariş ettiğimde kaç günde hazır ediyorlar bu makineyi onunla ilgili hiç bir açıklama bulamadım sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şu alienware ne kadar süper bişiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 15inch de oyunmu oynanır ya? Alienware Türkiye'ye shipping yapsa nolcak 1700$ lık şeyin gümrük teferruatını düşünmek bile istemiyorum, hemde elektronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 alienware seçtiğin özelleklere göre en az 1 ay gibi bi süre veriyoda. onu tr ye isteyince ingiltereden yolluyolar. bu sefer fiyat € yada £ üzerinden ayarlanıyo ki gereksiz pahalı oluyo öylede. ayrıca gümrükten de iyice geçirirler. amerikaya gidip kendin almadıkca pek bi avantajı kalmıyo. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 en az 1 ay ise çok fazla, 20 gün içince elimde olucaksa alabilirim ancak alienware 17 sinde dönüyorum (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 siteden oluştur sistemini orda sana tarih veriyolar seçtiğin parçalara göre. en son baktığımda renkli dış kaplama ekletince 15 gün uzatıyodu tarihi. sistemini oluşturup mail falan atarsan acele lazım gibisinden yardımcı olurlar belki. alienware değil ama xoticpc nin zamanında baya başını ağrıtmıştım maillerle hemen cevap veriyolardı saolsunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sitenin hertarafına baktım ama herhalde bir mail adresi bulamadım anca yetkililer live chat yapın diyorda onun içinde amerika saatini beklemek lazım. şöle bi mail adresi verirseniz süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 etmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 o değil 1800$'a geliyor alienware baya güzel bi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 agirdirlar dikkat et ama. 6 kg mi geciyor guc kaynagi ile. bende siparis verdim alienware m17 vardi calindi, simdi m17x bekliyorum sali gibi elimde olacak. agirligini goz ardi edersen her turlu ihtiyacini karsilarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 6kg laptop olurmu be hahaha git masaüstü al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kanuni said: agirdirlar dikkat et ama. 6 kg mi geciyor guc kaynagi ile. bende siparis verdim alienware m17 vardi calindi, simdi m17x bekliyorum sali gibi elimde olacak. agirligini goz ardi edersen her turlu ihtiyacini karsilarlar. nasıl caldırdın abicim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 inanilacak bir gun degildi benim icin. sabah arabanin sol dis aynasini calmislardi, ardindan saat 16 gibi arabanin arka camini kirip icinden cantayi almislar ben spor salonundayken , hemde iyi bir otelin onunden. gecen senede dell xps 1730 umu calmislardi. 26 kasim kara gunum oldu masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bagajlamak lazım. Çantanın kokusunu alıyor şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 arka camlar karartilmisti dedim olmaz ama adamlar lazerle falan bakiyorlarmis.. dedigin gibi ya bagaja ya da yanina alacaksin her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abow. büyük geçmiş olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 saol yav razu eger alabiliyorsan ne yap ne et alienware m17x al. su anda elime gecti ve gordugum en iyi alet. inanilmaz guzel. alienware m17 den sonra esek den inip ata binmis gibi hissediyorum o derece. buyuk ve agir ama deger.. kesinlikle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ozelliklerini yazabilirmisin ? Bide foto ceksen ne guzel olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 T9600 2,8 ghz islemci 4gb 1333 mhz ram 1tb hard disk (500x2) raid 0 nvidia 280 gtx SLI toplam 2gb ram 1920x1200 ekran 17 inch wifi bluetooth infrared blabla dvd writer vs resimi aksam evden atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ıyyy öyle über makineye gitmiş dvd writer koymuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 :) br ihtiyacim yokki birde 3. Grafik karti var icinde 9400 m nvidia performans istenmiyorsa devreye alip pil omrunu arttiriyormusuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bende alıcam ya seneye amerikaya gidiyorum , alıcam bir tane buna benzer bişi , belki 7-8 ayda ucuzlar işlemciler i7 li olanlarından alırım DSFdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar