Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 çok güzel ve enteresan şeyler var fakat gümrükten geçireceklerini sanmıyorum.acaba bi denesem mi isteyip:)?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Geçer merak etme ben yurt dışından bir kılıç almıştım gayette rahat geçirdim.Ama bu firmadan değil ama gene gümrükten geçti sonuçta.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Black katanaya bayıldım ama kargodan geçiremeyiz heralde onu bi gidene getirtmek lazım. Gidenede nasıl bana kılıç getir dicez oda belli değil aeh Bide bu kılıçlar keskin değil dimi yani birini doğramam fln icap ederse işimi görürmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 postayla böyle bişeyler getirtecekseniz önce bulunduğunuz şehrin ptt müdürlüğüyle görüşüp bilgi alın bence. geçen sene bu zamanlar sipariş ettiğim daoc'ları almak üzere gittim yenimahalle'deki ptt müdürlüğüne (ankara). orda 2 tane genç aynen böyle getirttikleri (non-sharped) 1-2 parça kılıcı felan almayı çok denediler ve kavga-gürültünün sonunda eli boş döndüler. ne kadar "abi kesmez bular süs için biz koleksiyon yapiyoz şöyledir de göyledir de" diye dil dökseler de işe yaramadı belirtiim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Bu kadar ucuza geerçke boyutta kesen kılıç bulacağınızı düşünmeyin. İngiltere'deyken bi 4 yıl önce bakmıştım, gerçek boyutlu kılıçların en ucuzu 1000 £ dan başlıyordu. Ve sharpened gerçek boyutlu kılıçlar 3000 lere yükseliyordu, aradan 4 yıl geçse d, pek o kadar değişeceğini sanmam[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 anladığım kadarıyla bursadan getirtmek lazım. yurtdışından gerçek kılıç getirmek zor.. annemler bursaya gitçek. Acaba nerden kılıç alabilirler? Birileri bursada yapan biliyorum felan demişti...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar