senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 arkadaşlar legalse dayayın gitsin duyguyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 duygu önemli aga kalp atacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yeni üyelere kadın kadın kadın diye üstüne atlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bence copry yanaşacağı kıza göre 2 yaş küçük olan taraf. yoklama macunu çekiyo. siz karıkız meraklısı troller boşuna halleniyorsunuz. p.s. bişe olmaz 2 yaştan, yürüyün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 zaten profilde iremita yazıyor erkek olması düşük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi 2 tane kız arkadaşım var biri 5 , biri hepten 7 yaş büyük erkeklerle çıkıyolar. çok da mutlular. başta yadırgadım da, oluyomuş. ben de 2 yaş büyüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 7.sınıfta 8.sınıftan bi kızla çıkmıştım 5-6 ay kadar sdf sıkıntı olabiliyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Dynun said: abi 2 tane kız arkadaşım var biri 5 , biri hepten 7 yaş büyük erkeklerle çıkıyolar. çok da mutlular. başta yadırgadım da, oluyomuş. ben de 2 yaş büyüğüm Denklemi kuramadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Teyzem eşinden 6-7 yaş büyük ve gayet mutlular. Kişide biten bi olay, eğer sen hoşlanıyosan uyumluysanız çık tabi. Mahalle baskısı sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yorumlarda kafam gibi karışık =) biri çık diyo diri sorun olur diyo , gerçi herkesin aynı fikirde olabileceği bişey değil bu.. ama çok büyük bi sorun olmadığına inanıyorum ben de ve akışına bırakmaya karar verdim=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Raincloud said: zaten profilde iremita yazıyor erkek olması düşük ihtimal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ya sen gerçekten bişey hissetsen bence bişeyi sorun etmezsin.Yani mantık biraz geri planda olur... Gerçi bişey hissetmesen de uğraşmazsın off bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hislerim konusunda bi problem yok ama o iki yıl daha okula devam edicek ben se çalışıyo olucam biraz engelli bi ilişki olucak ben de daha fazla güçlenmeden hislerimi bitirmelimiyim yoksa herşey olacağına varır deyip kaderci mi olmalıyım kestiremiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sonunu düşünen kahraman olamaz dicem ama kahraman olmaya da çalışmıyosun.. Sana hiç bi faydalı bilgi veremiyorum sanırım asdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 olsun darti bi mesaj bi mesajdır,sonra bunlar birleşir sayfaları oluşturur,falan filan. @copry Sen şimdi arada kaldın,aklın dur diyor,kalbin yürü ya kulum,burdan seni bizim yönlendirmemiz yalnış olur,yani olmaz yapamazsın deriz sonra pişman olursun bidaha topak falan açarsın. Takıl kafana göre,nasıl hoşuna gidiyosa öyle yap,madem hoş çocuk madem hoşlanıyosun,niye yokuşa süresin ki,baktın olmuyo,sorun çıkıyo daha iyisini bulana kadar devam edersin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 irem koy şu cocugun tipine bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 böyle bişeymiş sanırım http://www.realfiesta.com/blog/uploaded_images/edward-756228.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 deşifre etmiyim şimdi ama tipi baya iyi =) kendisi de iyi yani tek sorunumu da anlattım size zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tam kişisel ortamı oldu yaa hadi garbage yapın biraz ama bana saldırmadan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 iki gönül bir olunca samanlık... sahi samanlıkta ne zamandan beri yaşa bakıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 mesela=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kafana gore takil subyan derler, seda sayan misin? derler takma onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sübyan ne alaka 2 yaş fark var demiş işte. yoksa bu topik şimdi pedobear kaynıyodu eheh^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar