0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 koreli yada japon heralde,ama adamlar aşmış artık http://www.facebook.com/video/video.php?v=101879153169104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Abi bunlardaki kaleografiyi felan goruyorum sonra bizim hop hop gruplarina bakiyorum. Yani tabi ondan sonra sevmez insanlar bizimkiler direkt random hareket, herifler oturmus ciddi ciddi hazirlanip kaleografi kasmislar. Bizimkilerde ise durum " aha hoplayip ziplayabildigim butun hareketleri gostereyim o zaman" mantalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kareografiyi de geçtim bazı elemanlar gerçekten inanılması güç hareketler yapıyo,ben o hareketleri böyle ağzım açık izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 koreografi demek istedim yetenek sizsiniz izleyip ağlıyodum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 tan pıtırcık yorumda noktayı koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 süffeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Nolcak lan bende yaparim bu hareketleri. Saka lan saka yapamam, yaladim terazilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oha hayvanadamlar :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 razzRaziel said: tan pıtırcık yorumda noktayı koymuş katılmamak elde mi? :D ben de içimden sövdüm ama pozitif yönde. hani sövmek için sövmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 HACI BUNLARDA NE BİLEK KASI VARDIR HAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hong10'i, lilou'yu hatta komple pockemon crew'i canlı izledikten sonra bunlar fıs geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 müthiş bir vücut ve bolca antrenman gerektirdiği çok açık da, bi tek ben miyim acaba şu dansa bi türlü ısınamayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben bunlardan birini denesem kapmadik lifim yirtikmadik kasim kalmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 uzak doğu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 İnsan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Adamlar evrim geçirmiş ya, o nasıl bi esneklik nası bir güç nası bi denge, of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "asi misiniz lan siz" diye danscilari kaykaycilari doven bir milletle kiyaslandiklarini duysalar japonlar toplu harikiri yaparlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar