Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkadaslar çanta hiç kullanılmamıştır bir firmadan hediye olarak gelmiştir ihtiyacım olmadıgı icin satıyorum... İstanbul içi elden teslim edilir baska sehirlere de kargo yapılır... Fiyat : 25 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 boyutuda yazsaydın alacak kişi ona göre ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 boyut olarak bilmiyorum ama her büyüklükte laptopu alır oldukca büyük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kucuk bisey koyarsan da sacma olur zaten ondan soruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bende boş sigara kutumu satıyorum agalar. içine bilimum pena, bozuk para ve benzeri ıvır zıvırlarınızı koyabilirsiniz böylece kaybolmazlar. fiyatı; aynı kutunun dolusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sert, sağlam birşeyse ben almayı düşünebilirim ben. Toshiba'nın verdiği dandik bez çantayı kullanıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi resim koysan yada mesela markaysa markasini yazsan tamamda torba mi satiyosun ne satiyosun hic bisi yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Satan kişiye dikkat beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 beyler toz satıyor siz de amma safa yatmışsınız yok kaç inç yok bez mi torba mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Xenocide said: bende boş sigara kutumu satıyorum agalar. içine bilimum pena, bozuk para ve benzeri ıvır zıvırlarınızı koyabilirsiniz böylece kaybolmazlar. fiyatı; aynı kutunun dolusuaynı ironiyi geçirdim aklımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Buyrun resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ayriyetten önde ve içte gözü vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yokmu beyler istiyen çanta manta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar