Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lg 22" LCD

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Daniel ekranı hep native resolutionda tutucan yoksa yazılar böyle çıkar:

Şöyle bişey var, eğer ekranı DVI konektörle bağlarsan (şu bildimiz mavi kafalı VGA'lar değil de), daha fazla yorumun oluyormuş bu konuda, ekran kartının menüleri açılıyormuş. Yani ekrana interpolation (resize) yaptırmadan büyütmeye falan çalışman lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

Native resolution ekranın kendi resolutionu, 22 lcd için üsttekiler falandır diye tahmin ediyorum, bu resolutionda kullanırsan ekranı herşey düzgün gözükür.
Bozulma farklı resolution kullanınca ekranın bu farklı görüntüyü çekip çekiştirmesi nedeniyle oluyor.

DVI bu:

VGA bu:

Herhalde ekranın sadece VGA destekliyo, UO nası daha büyük yaparsın bilemiyorum görüntüyü bozmadan, crt iyi yapıyordu bunu.

Sosyal ağlarda paylaş

ekrandaki görüntünün daha net ve kalitei olmasını istiyorsan dvi kablo kullan, monitörün ve ekran kartının dvi çıkışı vardır heralde bir kontrol et önce.

http://www.stevewolfonline.com/Downloads/DMR/Tech%20Uploads/DVI-VGA%20Adapter.jpg

şu resimden bakabilirsin alttaki dvi monitör kablosu diğeri vga.
Sosyal ağlarda paylaş

salla ya windowsa yükleyip durma herşeyi cdsiz gayet iyi çalışır.

mesela samsung için söyleyim, cdsinde magictune gibi şeyler oluyo, elinle kırk yılda bi yapacağın ekranın parlaklık ayarını filan mouseun ile windowstan yapıyon. hiç de gerek yok, habire çalışıyo arka planda...
Sosyal ağlarda paylaş

burdaki bazı arkadaşların farkında bile olmadan yaptığı gibi MS sürücülerinden kullanıp 2347598273 x 23456346 çözünürlüğünde de kullanabilirsin sdf.

bende de LG var 21,5" yalnız bu. 16:9 ölçülerde. 1920x1080 ve VGA kablolu. 22" derken 21,5'ten bahsediyosan, 1920x1080 doğru çözünürlük yani.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi bir sıkıntım daha var onu da söyliyim bare konu acılmısken ekranda kırmızı bir nokta var ama ekrana bastırınca veya pıt diye vurunca gidiyor sıkısmıs pixel kanımca bunu gidermenin yolu varmı yani şuan gerci yok ama bazen geliyo vurunca gidiyo komple gitsin istiyorum internet üzerindeki bad pixel fixerleri denedim cözüm vermedi garantiye de göndermek istemiyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...