Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkadaslar 22 inc monitor aldım ama cözünürlük ayarlarını nasıl olarak yapmam gerekiyo şuan 1920 * 1080 kullanıyorum normali bumudur napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 22" için 1680*1050 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 1920*1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 1680 yaptım bu seferde yazılar pek net degil bulanık oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ne kadar yükseltebiliyosan odur normali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 peki bir sorunum daha var bu çözünürlükte uo oynadığım zaman uo oyun ekranı ekrana oranla çok küçük kaçıyor uodaki ayarlardan da ekran sadece 1024/768 olabiliyor en fazla bunu nasıl çözebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Daniel ekranı hep native resolutionda tutucan yoksa yazılar böyle çıkar: Şöyle bişey var, eğer ekranı DVI konektörle bağlarsan (şu bildimiz mavi kafalı VGA'lar değil de), daha fazla yorumun oluyormuş bu konuda, ekran kartının menüleri açılıyormuş. Yani ekrana interpolation (resize) yaptırmadan büyütmeye falan çalışman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Native_resolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 native resolution dedigin nedir (kusura bakmayın bu konuda pek bilgim yok) bir de ekranın içinden çıkan normal alıstıgımız mavi sıkıstırmalı kablolar onun dısında baska bir kabloyla baglarsam ne gibi yararını görürüm? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Native resolution ekranın kendi resolutionu, 22 lcd için üsttekiler falandır diye tahmin ediyorum, bu resolutionda kullanırsan ekranı herşey düzgün gözükür. Bozulma farklı resolution kullanınca ekranın bu farklı görüntüyü çekip çekiştirmesi nedeniyle oluyor. DVI bu: VGA bu: Herhalde ekranın sadece VGA destekliyo, UO nası daha büyük yaparsın bilemiyorum görüntüyü bozmadan, crt iyi yapıyordu bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ekrandaki görüntünün daha net ve kalitei olmasını istiyorsan dvi kablo kullan, monitörün ve ekran kartının dvi çıkışı vardır heralde bir kontrol et önce. http://www.stevewolfonline.com/Downloads/DMR/Tech%20Uploads/DVI-VGA%20Adapter.jpg şu resimden bakabilirsin alttaki dvi monitör kablosu diğeri vga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ekran dedigin gibi sadece vga destekliyo ama uo yu buyutemıyorum o zaman ne anladım ben bu 22" den onu da anlayamadım da neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi ekranın yakınına otur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 uo'nun kendi ayarlarında büyütmenin bir çaresi yok max 800x600. uoassist gibi bi programla yapılabiliyomuş ama sanırsam. onun dışında uo developerlarının da büyük ekran desteği koyma planları yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yazıların bulanıklığı için sağ tıkla masaüstüne görünüm >> efektlere >> cleartype aç mutlaka bide tabi analog her daim sıkıntılı,dalgalar olur ekranda vs,digital lcd için candır cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 tabi bide bu monitörün cd si cıktı onu da kurmam şartmı ne işe yarar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 salla ya windowsa yükleyip durma herşeyi cdsiz gayet iyi çalışır. mesela samsung için söyleyim, cdsinde magictune gibi şeyler oluyo, elinle kırk yılda bi yapacağın ekranın parlaklık ayarını filan mouseun ile windowstan yapıyon. hiç de gerek yok, habire çalışıyo arka planda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 driver ı varmıs cd de? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 burdaki bazı arkadaşların farkında bile olmadan yaptığı gibi MS sürücülerinden kullanıp 2347598273 x 23456346 çözünürlüğünde de kullanabilirsin sdf. bende de LG var 21,5" yalnız bu. 16:9 ölçülerde. 1920x1080 ve VGA kablolu. 22" derken 21,5'ten bahsediyosan, 1920x1080 doğru çözünürlük yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Daniel said: driver ı varmıs cd de? :) çalışmayan şeyin driverına gerek vardır yaw çalışıosa gerek yok. hani ekran kartı olsa güncel driver iyi performans verir diyecem de monitör bu sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 tabi bir sıkıntım daha var onu da söyliyim bare konu acılmısken ekranda kırmızı bir nokta var ama ekrana bastırınca veya pıt diye vurunca gidiyor sıkısmıs pixel kanımca bunu gidermenin yolu varmı yani şuan gerci yok ama bazen geliyo vurunca gidiyo komple gitsin istiyorum internet üzerindeki bad pixel fixerleri denedim cözüm vermedi garantiye de göndermek istemiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 aynı pixel muhabbeti bende de oldu, ucuz etin yahnisi sonuçta. 3-4 tane çıkmıştı sinirim bozuldu, sonra baktım bazıları kaybolmuş falan. son bi tane kalmıştı ona da dediğin gibi hafifçe vurdum, düzeldi :) başka bi yöntemi yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 işin komik tarafı bu benim ikinci ekranım ilk aldıgımda bir tane vardı gittim degistirdiler sıfırıyla eve geldim kurdum gene aynı yerin biraz daha yukarısında bir nokta vardı bende bir daha gitmedim garanti olayında da 5 tanenin altına bakmıyolarmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bu arada modeller aynımı acaba benimki lg w2243s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar