Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 1000 dolar günlük harcamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 golden kartim var rahatim, yani direkman altin, baya rahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 BabacumMostors said: kendimi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Of genelde son şıkkı komik yapmaya çalışırlar ankette bu hepsini komik yapmaya çalışmış çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Soru hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben 1k değil 5k alıyorum ailemden. o yuzden ben cozzdum hayatı beybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 herkes hayatı çözmüş kendince ya da herkes kendi hayatını çözmüş. oysa ne hayatlar var karman corman çözmek değil algılamak bile güç değil ki böyle 2 kelime ile anlatayım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 axedice said: . Ki o alttaki edit : imla şirinliği de seni bu saatten sonra kurtarmaz sdf haha o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://year2.files.wordpress.com/2008/10/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 axedice said: "nutella yerim" said: yahuv ciddi degilim mizahi bir taraf var anketde ha biri cıkar gelir simdi biz böyle degiliz hede hödö der sonra 2 trolleriz feraha ereriz gece gece fena mı olur edit : imla Kişiselde, konu dışında vs. gördüğü bi topiğe kızarak böyle bi başlık açmak, sonra gelen tepkilerden korkup ama ama ben sadece geyik yapıyordum diye vazcaymak. Ahahahaha olmamış nutella, bari sözünün arkasında dursaydın. Ki o alttaki edit : imla şirinliği de seni bu saatten sonra kurtarmaz sdf Ayrıca tabii ki birinci şıkkı işaretledim de, 1000 dolar nedir abi? Bizim formenlerden bazıları mesaiyle birlikte ayda bin dolardan fazla alıyor, "BABA PARASI YİYEN ZENGİN ROSBÇKLARI" kesin daha fazla alıyodur. kızmadım kimseye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar