Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop anakart yirtilmasi

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Laptopum hic bir zaman ilk acma tusuna bastigimda acilmiyordu dugmesina basili tutup tekrar acmam gerekiyodu. Ayrica fanindan cok kotu sesler geliyordu ve ayrica arada sirada ekrandaki goruntu donup pc kapaniyodu ve tekrar acmaya calistigimda acilmiyodu anca vurarak duzeliyodu bu sorun 1 yildir filan devam ediyodu
en sonunda gece gun dayanamayip bi bilgisayarciya goturdum
anakartta sorun oldugunu ve degismesi gerektigini soyledi ama anakarti bi haftadan once bulamazlarmks
ben de alip yaziciogluna goturdum bana ekran kartinin degismesi gerektigini soylediler
ben de tama diyip ertesi gun almak uzere gittim
ertesi gun gittigimde anakartin 7 kismindan birinde bi yirtilma oldugunu bu sebeple kisa devre yaptigini sorunlarin da bu nedenden dolayi oldugunu soylediler ben de ilk yere guvenmedigim icin got oldum
neyse ilk gittigim yer 200lira civari fiyat verdi yazicioglundaki yer 300 civari dedi
simdi naapmam gerek benim gidip tamir ettiriyim mi biri degmez git o paraya biraz daha ekleyip 2. El bi tane al dedi
son olarak da duzgun bir laptop tamircisi var mi onerebileceginiz? Tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle yazıcıoglunda birsey yaptırma bence...ilk yer iyidir 200 ytl bir sorun yasamazsın kanımca...

Şöyle de bir şey var atıyorum 200 e yaptırıyosun üzerine bi 200 daha veya bi 150 daha koydugunda alacagın bilgisayarın özellikleri seninkinden daha iyiyse veya arasında baya fark varsa kesinlikle böyle yap derim ama öbür türlüyse yaptır kullan gittigi yere kadar derim...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yeri aradim baktirmis onlar 400 civari dediler ilk konustugum adam zaten ben bakmadim ama heralde o civardadir demisti bu adam daha bi yetkili ve bakan kisiymis (alet biraz eski )
ozelliklerini yaziyim
2.2ghz amd turion p4 islemci
3gb ram (normali 1gb ben taktim ek olarak)
geforce go 6100 256mb ekran karti
17 inc ekran essek kadar valla ekrani super acikcasi
120gb hdd

evet sizi dinliyorum bi tane desktop filan mi alsam ustune 200 lira daha ekleyip
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...