paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Farinal said: bende baya acaip şeyler oldu sandım cinayet falan gibi ama yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 dostum karı görmüşsün, çok heyecanlanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Estel_Anorien said: ahahahahah anlatım priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gecenin sonunda kızı eve götürüp de "NO WAY BEFORE MARRIAGE" cevabını alsanız falan iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 öyküleme müthiş hakkaten, "algerialı(cezayirli) kız", "canadali, cape town uyruklu" falan sdffsdfsd. cidden "ahahah ne olaylar yaşadım bir gecede bunu herkese anlatmalıyım" edalarıyla buraya gelip bu topici açtıysan, bu anlattıkların sana bu kadar sıradışı geldiyse, fail olan bir apaçi seni bu kadar güldürdüyse falan; ya ergenliğini tekkede geçiren üniversiteye gelince afallayıp oda arkadaşlarına "sinem bana geçen çubuk kraker verdi :OOOO" diye anlatan fetocu tiplerdensin, ya hayatın bidon gibi bomboş, ya da burdaki insanları 12-17 yaş arası hayatı metin2 knight online olmuş her cuma birbirleriyle kurtlar vadisinin o haftaki bölümünü tartışan harry potter tipli yeni yetme ergenler sanıyorsun. Ractamainus said: dostum karı görmüşsün, çok heyecanlanmışsın. bütün olay şu yani sfsdfsgssd. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Rikkie said: öyküleme müthiş hakkaten, "algerialı(cezayirli) kız", "canadali, cape town uyruklu" falan sdffsdfsd. cidden "ahahah ne olaylar yaşadım bir gecede bunu herkese anlatmalıyım" edalarıyla buraya gelip bu topici açtıysan, bu anlattıkların sana bu kadar sıradışı geldiyse, fail olan bir apaçi seni bu kadar güldürdüyse falan; ya ergenliğini tekkede geçiren üniversiteye gelince afallayıp oda arkadaşlarına "sinem bana geçen çubuk kraker verdi :OOOO" diye anlatan fetocu tiplerdensin, ya hayatın bidon gibi bomboş, ya da burdaki insanları 12-17 yaş arası hayatı metin2 knight online olmuş her cuma birbirleriyle kurtlar vadisinin o haftaki bölümünü tartışan harry potter tipli yeni yetme ergenler sanıyorsun. Ractamainus said: dostum karı görmüşsün, çok heyecanlanmışsın. bütün olay şu yani sfsdfsgssd. edit:imlaadam aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bi heyecanla gelip yazılmış post vol:1209471092841092837102831 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 OHA KIZLARIN MEMELERİ VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar