DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Haftalık alırsan çarş. perş. tüm maçlar buna dahil oluyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Sezon baslamadan once sezonluk almistim playoff maclari dahilmi bu konuda bilgisi olan varmi Simdi baktimda ibb-eskisehir macini veriyor bjk-gs macinida verir galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 geçen hafta sormuştum ben canlı desteğe, geçerliymiş playoff da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 fb-gs maçında sıkıntı olmuş galiba.bir aylık beko basket ligi ve premier lig paketi hediye ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 hea bende diyorum nereden geldi bu üyelikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ben tek maç olarak gs-bjk'yı almıştım. E maç iptal oldu, noldu şimdi? parayı mı iade edicekler, yoksa oynandığı zaman bedava mı izleyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 pazartesi izlersin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar