Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk Web Tv çıkmış

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
internet hızına göre tavsiye edebilirim anca, bende 20mbit var, notebookla lcd ye bağlayıp hd olarak izliyorum, tam hd deki gibi akıcılık olmuyor ama gayet net bir şekilde izleniyor, ama 20mbit den dusuk bir bağlantı ile nasıl olur bilmiyorum.

ama ben yinede dreambox öneririm :) ligler başlayana kadar bekle bi sorun yoksa dreambox al o paraya
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

82 ekran samsung led tv var bende bu web tvyi satın alsam görüntüyü televizyona versem kaliteli yayın alabilir miyim yayın hd falan mı nasıl oluyor ? tavsiye eder misiniz ? çünkü çok mantıklı sezonluk 139 lira aya böldüğünüz zaman 43 x 10 nerede 13,9 x 10 nerede..

yahu oyle bir imkan olsa, decoder neden satsın bu adamlar. mantıklı mı bu dedigin? bi de hd falan olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

kavurma said:

82 ekran samsung led tv var bende bu web tvyi satın alsam görüntüyü televizyona versem kaliteli yayın alabilir miyim yayın hd falan mı nasıl oluyor ? tavsiye eder misiniz ? çünkü çok mantıklı sezonluk 139 lira aya böldüğünüz zaman 43 x 10 nerede 13,9 x 10 nerede..

yahu oyle bir imkan olsa, decoder neden satsın bu adamlar. mantıklı mı bu dedigin? bi de hd falan olacak.

20mbit bi net hızın varsa normal sd yayından daha net bir şekilde lcd ye bağlayıp izleyebiliyorsun, arada hızlı geçişlerde goruntude ufak capta karelenmeler oluyor o kadar. onemlı olan net hızı yanı
Sosyal ağlarda paylaş

internet hızı iyi olunca güzel oluyor.

bağlıyorsun hdtv ye rahat izliyorsun fark sadece kamera çok hızlı döndüğü zaman falan bulantı oluyor ekranda o zaman anlıyorsun farkı.

Ancak geçen sene maçların genelinde serverlarından kaynaklanan problemler oluyordu. maçlar açılmaz gider gelmez falan bir sürü hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

hızına gore degil streame gore degisir. herkesin izleyebilecegi kalitede bisey koyuyolar. yani bilgisayar ekranında idare edecek kadarı yetiyor. o cozunurlukteki bir videoyu 82 ekranda izlemek berbat olur.

youtube videolarını fullscreen yapmak gibi.

alla alla ya 1 sene boyunca izledim 42" ekranda gayet net ve hızlı bir şekilde sd yayından daha net ama tam hd de değil, yani youtube vıdeolarını fullscreen felan alakası yok, görmeden kullanmadan nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun enterasan, bu sene alırsam tv de maç varken bi resim çekerim görürsün youtube videosu gibimi değilmi :)
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha sakın ona inanarak alma.

fenerbahçe-manisa maçı vardı geçen sene muhteşem hd kalite falan deli dehşet gözüküyordu inandık aldık hiç öyle görüntü yakalayamadım =)

1mbit ile laptop'ta izleniyor yine ama yakınınızda digiturk u olan varsa maç zevkinin içine sıçılıyor 2dk geciklemi geliyor.

bizim komşu da digiturk vardı gol u önce ordan duyuyorduk. Hatta bjk-fb maçında önce telefona geliyordu goller =)
Sosyal ağlarda paylaş

peh sevmedim ben bu gecikme işini, bende zaten var digiturk ama turksatta pek verim alamıyorum, doğru düzgün bir kampanya da yapmıyorlar o yüzden fax çektim iptal başvurum alındı alternatif arıyorum birkaç gündür.. dreambox diye birşey duydum ama oda pek güvenilir gelmedi bana sonuçta illegal, bize yakışmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...