Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk Web Tv çıkmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:

Abi mukemmel bir haber bu ya tam daha gecen gun digiturke mail atmistim yurtdisinda yasayanlara boyle bi guzellik yapsaniz digiturku izleyebilsek biz de diye ve yapmis gercekten adamlar :D

lan zaten vardi, bana sorsaydin ahah.
Mesaj tarihi:
Kredi kartında biriken bonus tarzı puanlardan bahsediyorsan alınabiliyor olması lazım ama emin değilim denemedim açıkçası.
Zaten normal ligtv aldım evime bayadır bu yolla maç izlemiyorum =)
Mesaj tarihi:
benim gibi yurtdisinda yasiyanlar icin cok iyi bir site 2 seneye yakin uyeyim pek bi sikintida cekmedim gayet guzel yani alin fiyatida uygun 25$ aylik oduyorum ben biton kanal var da sadece lig tv izliyorum ben bide mac oncesi sinirlama flnda yok yani full time acik
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu 99.99 TL lik pakete Premier Lig maçları dahil mi ? 9.99 dan Premier Lig diye banner koymuşlar ama Satın Al diye birşey yok, tek tek maçları satın almaya yönlendiriyor 5 TL den.

Dahil olmasa bile 70-80 TL verip düzgün bir lig izlenebilir yani , TR ligini izleye izleye içimiz kararıyor :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Azönce üyelik aldım yarım sezonluk olanı , 89tl olanı, fenerbahçe maçının 2.yarısına denk geldi.canlı izleye tıklıyorum access is denied diyip kalıyor. açmıyo maçı bir türlü, test yayınını ise normal şekilde gösteriyor. sebebi ne olabilir bunun? canlı desteğe başvurdum, 30dk bekledim bağlanmıyor.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Büyük merakla beklediğim, DigiturkWebTv'nin iphone versiyonunu sadece yurtdışındaki üyelerin kullanımına açan şahsiyetleri ayakta alkışlıyorum. Ne kadar saçmalık varsa hepsi bunlarda...
  • Yeni Oluştur...