junkcan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Merhaba arkadaşlar, Bilgisayar topluyorum.Gigabyte MA770-UD3 anakartım var, 2 gb 800 mhz swissbit ram aldım. phenom 2 x3 alıp x4e overclock etmeyi düşünüyorum, ekran kartı da hd4830 olacak. acaba bana 400 wattlık coolermaster kasa yeter mi? ayrıca 2 gblık ramin yanına 1gblık 800 mhzlik bir ram daha taksam uyum sorunu yaşar mıyım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 aynı marka ram alırsan sorun çıkmaz eğer alamıyorsan veya yoksa ne bileyim en azından aynı değerlerde olmasına dikkat et (cas cl falan) güç kaynağı konusunu bilemicem. x3 alıp x4e overclock nasıl oluyor onu anlamadım yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 400watt yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 phenom x3 alip x4 e o.c. gibi bi hadise yok tabii, cekirdek unlock dan bahsediliyor muhtemelen , ama garantili bi stabil bisye oldugunu dusunmuyorum. x3 lerin kendi basina da potansiyeli oldukca yuksek zaten. 2gb lik ramin yanina 1gb alinmaz, 2gb al yine. psu da CM alicaksan 400w basarisiz, yetmez. 460 lik olanlari dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar