mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hayır adamlar iyi oynuolar yeniolar falan bişi dediğim yok ama fark 1. gol atabilirz. 3. gol net ofsayt. istiosanız arkanızla gulun su olay gs nin yada bjk nin basına gelse burda ASDFASDFASA AGLIO LAN yazanların hepsi bnm verdiğim tepkiyi verirdi. ondan 3 yaşında cocuk gibi dusunmeden konusmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 semih ve guiza gibi adamlarla çift forvet oynanmaz. derken semih boş kale kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 rezil olduk nan :) tiksinc rezil cok kotu bir futbol, ofsayt falan olsada olmasada ne olacak. coooook kotu, nah sampiyon oluruz boyle devam edersek. olm cok fena ya nasil lideriz nasil gideriz bilmiyorum. kimse elle tutulur bir sey becermiyor ki bir tek adam yok dogru durust, utandim FB den.. ne bir hucum formasyonu ne bir zorlama plan falan. oylesine defans uzerine kurulu cirkin bir takimiz biz.. bleh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ah ulan manisa maçına yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Defans üzerine kurulu derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 eet irenc ustu irenc oynadik 5 filan yeseydik bari haha edit: ben de fenerliyim, ama bu mac icin `abi ofsayt hakemler adf` diyemezsin : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Buyse said: rıdvan enrage olur bu gece. izlemek lazım ÇOK merak ediyorum ben de ne diyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi kanser olabilecek risk gruplari icersine fb taraftarini da eklesinler bence, bu futbol anlayisi ve ruhsuz futbolcularla daha ne kadar idare edecegiz bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Lugano falan var. Defansı çok iyi Fener'in. Gökhan Gönül'ün kanadını ne işledi lan Cenk. En iyi sağbekmiş bu GG bi de; O yüzden 2 haftadır 3'er 3'er yiyiyorlar. ZAAAAAAAAAAAAAAAA. Özer de balonmuş. Neden oynatmadığını gördüm bu maçta. Bi de bu takım şampiyon olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 nasil Gs hucum uzerine kurulu bizde defans uzerineyiz , ben hep bunu hissetmekten biktim, yemeyelimde 1 tane atalim bizim olsun. biktim yahu. 10 senedir 10 u gecmiyor nefisiz mukemmeliz dedigim mac sayisi ziko zamani haric. kusacagim artik yani maci izlerken ya da izlemeye baslarken hadi su ceza sahasi onunde bir faul olsada duran toptan gol atabilmeyi umsam diye izliyorum. cok nadir guzel sey yapan bireysel adamlarimiz var ama bir turlu tak tak tak aha su formasyonla gol attik dedigim pozisyon cok az ya. siz sinir olmuyormusunuz bizim takimin bu hal ile oynamasina? 4 defans 4 orta saha hepsi defansif yonu ofans yonunden yuksek adamlar. hah bitti mac afferim kasimpasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 neyse iyi oldu gs ve bjk li arklara 1 hafta iyi malzeme cıktı. sıkılmazlar artık. guzel post kasarlar burda ZAAAAAAA AFDSAFDSA LOLOLO yazarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 masq barri manisayla bursaya koysaydıkta o zaman böyle konussaydın :).şimdi sen kendi takımına bak dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ZAAAAAAAAAA rıdvanı izlemeye gidiyorum asfafadad LOLOLOLOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paşa'dan da 3 yenmez ki be abi kendi sahanda. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kendimi fenerli gibi hissedicem kocaeliden 5 yedik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bu kadar ruhsuz bi takım görmedim, takımın performansı alexide etkiliyor bi yerden sonra emre ve blicanın yokluğu kendini çok belli ediyor bide üzerine dünyanın en becereksiz forvetlerinden birisi bu takımda oynarsa yapacak bi şey yok binlerce fb formam olsa ne guizaya ne selçuğa ne öndere forma veririm rezalet resmen dauma diyecek laf yok alay ettiğimiz adam bile yılmaz vural şurada daumu nasıl mat ettiğini gördük hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bide bu fbye enrage olacam diye gerizekalı olan tipler var forumda 03den beri forumu okurum ederimde millet eski pati değil falan derlerdi şu forumdan sonra anlıyorum insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Masquerade said: Özer de balonmuş. Neden oynatmadığını gördüm bu maçta. Adam Fenerin en etkilisiydi nerenle izledin maçı. Birkaç pas hatası dışında çok iyi oynadı, koştu. Pas hataları da Fenerin hücum rotasyonunun dangalaklığından kaynaklanıyor, keza tüm orta saha oyuncuları çok pas hatasıyla oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pati çok bozdu kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 masq trolluyor sleep kardeşim.ztn biz gs liler de sevmeyiz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Tenekeadam said: ZAAAAAAAAAA rıdvanı izlemeye gidiyorum asfafadad LOLOLOLOLO Masquerade said: Paşa'dan da 3 yenmez ki be abi kendi sahanda. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Kaspar said: Böyle: bu resmi unutmayalım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Adamlar iki haftada 6 gol yedi. Beşiktaşın 13 haftada yediği golü iki haftada yediler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 "Rıdvan Dilmen" said: Özer cantta gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ozer ne yapsin cocuk garibim ilerdekileri bir sey saniyor kosarlar saniyor bir nane yapar saniyor ama nafile. emrenin delirdigi pozisyonlarda bunlar zaten, deli gibi cirpiniyor emre sonra bir bakiyor mallardan bazilari tisss umrunda degil mac herif cildiriyor hirsiniz rakipten hakemden kendi takim arkadasindan cikariyor. hakli valla billa. yeminle bende delirirdim, galatasaray fb birlessin defans bizden hucum olaylari onlardan. anca sampioyon oluruz rahat rahat strese girmeden keyifle. yoksa gene gitti 1 sene , olmasin takim sampyion yemin ediyorum guzel oynasin keyif versin 5. olsun ben sahsen raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar