Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Elleri öptük, kavurmaları yedik ve dolayısıyla paraları biriktirdik. Şimdi öncülük görmek ve her açtığım topaçta minimum 25 mesaj için kaç yetele bayılmam lazım? Kime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gold üyelik için önce invite gelmesi lazım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 başvuruları ben alıyorum muhtardan ikametgah ve savcılıktan temiz kağıdı eşliğinde 500 YETELE yi sana öm'den yollayacağım hesap no suna yatırırsan. bu paralarla kurban kesip fakir giydiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bu aralar kullanıcı aktivitesi düştü gibi sanki. Eskiden her refresh sonrası 20-30 yeni mesaj görürken şimdi değişmediği bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 garbage'ın altındaki gizli kategoriler de açılıyor mu o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bayramda çok geziyor bence pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Üyelik süresi tam 5 sene olduğunda otomatik geliyo invite. Ben öle biliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Evet bana Nisan'da gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ya paypalsiz alınabilse daha iyi olucak bide değidiğide yok yani avatlarımızı bitek diğer gold üyeleri görebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar