Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RP özürlü Jedilar...

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

ner derseniz deyin ama bu bolumde an duzenli ve anlamli tartisma topigi bu oldu hehe[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe, demekki başlatanda bir hikmet var :P

sadATS2, ilk olarak söylediklerin dogru. Ben asla ama asla bir jedi knight a bu niye bu kadar güçlü demem. Jedi knight onu zaten haketmiştir aşırı şekilde (Gerçi su anda da rahat 10 kişi aliyorlar, acilen bir combat revamp gerek, çünkü jedi revampla yapilan degisiklikler combat revamp a endeksli ve o süre zarfinda özellikle ranged savascilar jedilara ezilmeye mahkum görünüyor). Jedi guardian dendi mi, akan sular durmali.

Çok tekrar ettim ama, sen buna değinmiyorsun pek. Şu an padawan misin onu tam bilmiyorum ama etraftaki padawanlari görmüyor musun? Evet asıl kasmak padawandan sonra başlıyor, ama ben bu title ı alıp, gösteriş yapan insanlardan nefret eder duruma geldim, daha sadece 16-17 gündür oynuyor durumda olmama rağmen. Gösterişi de geçtim, hakkıdır çünkü o kadar skill i kasmak kolay değil FSS açmak için ama, o jedi ismine ufak da olsa bir saygı lazım, konuşmalara dikkat etmek lazim, kendini açık etmemek lazim hikaye geregi vs.

Jedilara garezim yok benim, ama bazen 10 tane padawani ayni ekranda veya aynı buff sırasında görünce ekrana kafa atasım geliyor. Haksız da değilim, eskiden çok daha zevkliydi, insanlar jedi isimleri toplamaya çalışırdı, forumlarda light jedi isimleri, dark jedi ismleri diye başlıklar olurdu. Ve ne kadar güzeldi, bu TEF kalktı kalkalı gizlilik 0 oldu. Ve gizlilik bu zamanlarda bir jedi için en önemli şeylerden biri olmalıyken.

Umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta oyunun dinamik bir yapısı olduğu için zaman içinde herkezin sorunları düzelir.Arada bir postta vardı zaten 1 sene sonra bu konu aklımızda bile olmayacak diye.
Penthesilia'ya katılıyorum.Eminim şu an jedi revampta yaptıkları yakın zamanda olacak combat revamp ile dengelenecektir bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir goruslerine tabiki saygim var ama bazi seyleri bilmediginiz yada bilmedigin icin yanlis degerlendiriyosun. asil kasmak padawandan sona baslamaz padawanda baslar padawan bittimi hayat bi guzel olurki sorma meleelere gelince hic ole sevinmeinler ole tka mka falan aha soluyom hikaye combat revamp geldiginde armorlarinizin protectionlari dustugunde hayat yine sizler icin degisecek keza jedi armorsuz oynuyor unutma bi zamanlarin wookie si hesabi neyse uzatmayacam gonlumde yatan ayri maymunlara karsiyim olayin bi guzelligi var ama birakin guzel kalsin birinin jedi olmak icin neler maruz kaldigini bilmiyosunuz olablir ama acin skill tree yi inceleyin ne manaya geldigini bilin ona gore yapin asla kisilere saldirmak niyetiyle degil ama bu kadar emek harcadigim bisi de 3 tane master yaptim die karsima cikip ta atip tutamazsiniz .olayin ozeti budur sende yap senin de olsun ama senin yoksa yapana saygi duyun tekrar saygilar tekrar musade .[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

off ya shuttle gitti, abicim nie yoruyosunuz beni. aha soluyom size deil 15 30 tanede kesen jedi goreceksiniz cunku jediler rank alabilmek lvl 10 olupta master olabilmek icin inanamayacaginiz hatta benim bile inanamayacagim kadar adam kesmek zorunda,olay burada zaten eclipse de bi suru bh grup halindeler muthis bir haber aglari var ve pesine dustukleri jediye kan kusturuyolar . simdi diosunki sen ben jedi olduremiyom aha sana acik davet benim main charim armorsmith, bayadaa bi merchant yanindada pikeman nacizane var birak jedi charimi ben bu elemanla ancora giderim (rebeller alinmasin ) cok sevdikleri webleri her zaman kutur kutur keser elimi kolumu sallaya sallay cikarim. aha acik davet git butun combat proflari al gel sade dal bakalim nooolacak. yani babacim geyigi birakacan icraata bakacan, simdi diyonuzki ben jedi kesemiyom ,kestirirmiyim sana benim jedimi basinda gecirdigim saatleri heba ettirirmiyim. jedinin hic bisi yoktu yine kestirmedim simdi bi suru seyi var yine kestirmem. arkadasim jedi olmayi kafana koymak ve yolda ilerlemek ayri bisidir. aha sadi aliim giderde jediyide keserim kraytida keserim. o yuzden onun o su var bunun busu var demicen isine bakacan nasi sinirlendim ya 10 dk bu geyik yuzunden shuttle bekliyom offf offf. neyse devam etmicem. shuttle geliyo bunuda kacirmayayim.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

simdi ben ole adamlar taniyorumki tek baslarina krayt kesen giant dune kimoglia kesen elderi minvaxa midir nedir night sisi karisini alan adamlar var daha bu adamlardan biride kalkip bana demedilerki jedi kesemiyoz biz naapcaz die aksine adamlar bana mesaj atip diolarki abi bu aralar ortada dolasma tehlikedesin. isin ozu bu canim kardesim proofunu bilecen bi meslekte master olup sadece mind calisarak olmuyo bu isle sen master olana kadar o meslek le ilgili adam 1 milyon tane ozellik veriyo kacini kullaniyon ne yapiyon ona bakacan sona dicenki hiim bu beni uzer iste o noktada konusalim kardesler ama o zaman kadar lutfen emege saygi. ben pazarda her gun limon satiyom canim burnunda olum korkusuyla sen gelmisin limon almaya fiyati bu ,yerse alacan, yemezse baska tezgaha gidecen canim benim. bunlar benim samimi dusuncelerimdir arkadaslar ama sonucta derimki yerse.ne icin ne kadar zaman harcadin karsiliginda ne istiyon.su lanet is dunyasinda 1 milyon insan uzerine basar ama gikin cikmaz yerse baba yerse, demekki hazir deilsin hazir olun ca hepsinin tepesine sen basarsin iste o zaman yer yiyene kadar da cekilcen kenara seyretcen o ortada maymunluk yapan adam bile bisiler yemistir olmek icin dolasiyodur onada saygi duyacan. o da onun tarzi ama hakk etmedigin bisi icin kalkipda adalet istemicen bende seninle ayni parayi oduyorum ve bu olabilmek icin bi suru sey yaptim kimsede bana kalkip siz bolesiniz biz nie boleyiz diemez.

bu sefer harbi gittim, bi dahada bu topige gelmicem.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu arada ozur dilerim sanki bu laflari sana solemis gibi oldu ama sana deil sadece tum herkeseydi, solenenlereydi lutfen tamamini kendine alma cunku bu yukarida solediklerimin cok az bi kismini sen soledin genel olarak 8 sayfaya yazdigim cevapti. ama sanki sana saldirmisim ibi gozukuyo bu yuzden ozur dilerim sahsindan. ü

eheheh tamam tamam gittim benimde bi beceremedigim bu var galiba (:))[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Gitmene gerek yok, burada sinir bozacak bir olay da yok, düzgün bir tartışmayı alevlendirecek olay da.

Kimse senin yaptıklarını küçümsemiyor. Master title ini almak bile 3.2 milyon jedi xp dir, 200k jedi xp nin 4 milyon xp ye denk geldiğini düşünürsek eziyettir ve karşılığı alınmalıdır.

Benim burada karşı geldiğim şeyin, daha çok kim güçlü kim güçlü değil olayı değil de, bir anlayış olduğunu fark etmeye çalışır mısın? Ben demiyorum jedilar çok güçlü, jedilar çok güçsüz vs. Benim dediğim her şey role play özürlü jedilar hakkında, bu başlık da onlar hakkında. Ki tüm postları da okudum, kimse böyle alevlenecek yazılar yazmamış. Kimse emeğini küçümsememiş, kimse kötü pvp yapıyorsun dememiş, sense hala duel teklif ediyorsun :)

Benim dediğim şu, iş kasmayla bitmemeli. Elinde iyi bir bağlantısı olan ve boş gezenin kalfası olan bir kazma, gelip de jedi diye gezmemeli. demek istediğim bu benim. Bu evreni biraz da olsa bilmeli, bir jedi gibi hareket etmeli. Ha 5 yerine 10 kişi mi almış tek başına, zerre umrumda değil! Onu düzenlemekle görevli olanlar SOE yetkilileri, biz değiliz. Ama bu serverda Role Play yapılmasını sağlayacak tek unsur oyunculardır.

Gitme bir yere niye gidiyorsun ki? Tam tersine bu tartışmada bir ceday olması çok daha iyi.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

ya şunu lütfen kabul edin. kimse rp yapmak zorunda değil. ben 10 senedir aktif her türlü rpg oyununu oynamış bir insanım. hastasıyım rpnin ama bu oyunda rp olmalı diye bir kural konulmamış. mesele benim serverımda UBERELITE diye bir jedi var. benim de hoşuma gitmiyor ama yapılacak bişey yok insanları değiştiremessin ve bundan şikayet etmek de anlamsız.

tekrar ediyorum bu bir rp oyunu değil ve rp yapmıyor diye kimse yargılanamaz. hoşuna gitmiyorsa oynamassın basit.[signature][hline]v4v
Sosyal ağlarda paylaş

Şu FRS olayına bi ayar atsalarda insanlar şikayet etmeyi kesse ya, her ölen jedi boardlara gelip NERF NERF , PERMADEATH FOR JEDI diye yırtınıyor, karakteri açmayı bırak geliştirmesi bile işkence.Şimdi böyle konuşunca herkes e jedi zor olmalı bunu zaten baştan söylediler diyecek ama dikkat ederseniz hard and rewarding diyordu, ben rewarding kısmını göremiyorum cidden aylarca kastığınız karakteri insanlar teke tekde alabilmeliyim diye yırtınıyor , çok anlamsız bazı şeyler.Bu ağlayan tipler daha jedi knight overlord ları felan görmediler bide, onlar gelse 1 lightning le insanları pişirecekler kimsenin haberi yok =p kesin onada birileri çıkar ya ben teke tekde bu jedi overlord u niye alamıyorum NERF NERF diye yırtınır.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

RP zorunlu yapılamaz, ama jedilar için RP yapmasalar bile, power play in suyunu çikarmalari onlenebilir. Saçma salak isimler ve padawana yakışmayacak davranışlar açısından. Arkadaşlarıyla nasıl sohbet ettiğine falan kimse karışacak değil.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların şikayetçi oldukları bir konu daha var,jedilar squill cavede afk macroya yatıp jedi xp kesiyor.Hiç gördünüz mü?Geno cave gibi bir sürü yerde de yapılıyor bu.Saber tef kaktı diye işin suyunu çıkardı adamlar.Jedi dediğin saberını saklamalı,jedi olduğunu belli etmemelidir.

GCW'yi öldüren yine jedi,jedi oyuncular demiyorum,jedi sistemi diyorum.Dark ve Light knightlar belli şehirleri paylaşmış her gelen overti farmlıyor..Jedi mı bu şimdi?Starwarsla ucundan bile alakası yok.Güçsüz olsun demiyorum ama bizi gnort yerine koyup xp farmlamaları,gcw'yi öldürüyor.Yakında overt gezemeyecek kimse,forumda 50 tane başlık var "Boycott the GCW" filan diye..

RP olarak da "I pwn j00 n00b" diyen jedi olmaz.Zaten bu jediların populasyonları az,CSR ler azıcık izleseler uyarsalar bu sorunlar da olmayacak.

Sonuç olarak jedi olayı böyle devam ettikçe tepkiler inanılmaz boyutlara ulaşacak ve jedi bir çok overpowered professionla birlikte koca bir nerf yiyecek.Böyle olmaması siz Jedi komünitesinin elinde.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Imperial Colonel
R.I.P

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 09 Temmuz 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
Benim dediğim şu, iş kasmayla bitmemeli. Elinde iyi bir bağlantısı olan ve boş gezenin kalfası olan bir kazma, gelip de jedi diye gezmemeli. demek istediğim bu benim.

Çok absürd bi laf ne yani sertifikamı lazım oynu oynamak için.Ayrıca adamın vakti varsa kasıyosa niye kazma olarak nitelendiriliyor.Tutki adam rp yapmayı sevmiyor yada oyun içinde kafasına göre davranıyor bu onu kazmamı yapıyor?

Ben kendi adıma rp falan yapmayı sevmiyorum gözümde soytarılıktan öte bişey diil.Ne yani bu oyunu oynayamıcammı?

[Bu mesaj Escobar tarafından 09 Temmuz 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunu tabi ki oynayacaksın, ben RP zorunlu olsun demiyorum. Ama iş jedi a gelince değişiyor.

Belki o lafı biraz anlamını aşarak söylemişim ama, bir jedi davranışlarına dikkat etmek zorundadir, RP yapmalıdır, az da olsa bir jedi a benzemelidir.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kumadam, 09 Temmuz 2004 15:25 tarihinde demiş ki:
Soytarılık eğlencelidir, ben çok zevk alıyorum mesela.

Zevk meselesi tabi zaten ben kötü anlamda soytarı falan demiyorum isteyen yapar isteyen yapmaz jedi yada normal oyuncuda farketmez.[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845
Sosyal ağlarda paylaş

geldim gitmemi istememisin dondum alevlendirmek falan demisin guldurdun beni. orada soledim yazdiklarim direk sana solenmis gibi olmus ozur diler,m die solemıstım ama gormöemisin hepsini kendi uzerinde sirtlamaya calismisin. olayın ozu gayet acık, aslında gayet de gusel anlasılmıs okuyunca ınsanların anladıgından bellı oluyor. oyunun ozu su bu oyunda aslında benımde bı baskasınında yada yada bı grubun da hosuna gıtmeyecek hareketler degısır. benım hos karsılamadıklarımla senın karsılamadıklarında farklıdır. actıgın konuyu rp ozurlu jedıler dıe actın bende sana evet olayın b..nu cıkaran adamlar var hos degıl dedım ama sona olay jedılerın gucune sahıp olduklarına dondu bırılerı ıcten ıce nerf neeerf neeerf dıe bagırmaya basladı. o noktada senın konun benı (soyleyen her kımse yıne oturup 8 sayfa okuyamam)bozar. rp ozurlu olarak nıtelendırmek her ne kadar yanlıs olsada senı haklı buldugum noktalar var. banada bazı seyler artık absurtlluk derecesınde gelıyor o sebebple ben bı olayı anlatırken genelleme yapmam mumkun oldugu kadar bole bı konuda su adamın yaptıkları dıe anlatırım. sen kalkıpda o genelleme ıle bu ıs ıcın ugrasan bı suru adamın emegını hıce sayarak olmaz. neyse bana kalırsa kımsenın kımsenın oyununa karısama ıznı oldugunu sanmıyorum. para aynı para adam o saatte afk makroda yapar, soytarılıkta ve bunların buyuk kısmından hoslanmayan bende o mekanı terk eder keyıf alacagım daha saglıklı mekana gecerım. emek de emektır. rp ıcın emek harcayan adama saygım sonsuz. power playera da saygım sonsuz. ama ne ıstedıgımızı neyın karsılıgında ıstedıgımızı bılecez dımı arkadaslar.(rp bence cozumsuz bı olay bu oyunda) hakkımız olmayanı bu kadar ucuza talep etmıcez kı yarın sızde bısıyı zorla aldıgınızda baskaları sırf mız mızlandıgı ıcın o hakkınız elınızden gıtmesın. auya bakıp sudakı yansımanı gormekle yansımanı goz ardı edıpte suyun ıcındekılerı gormek ayrı sey . ıste zaten benım kızdıgım konuda alevlendıgım konuda :P ne demekse bu nokta sen orayı yanlıs anlamısın tartısmanın cogu rp uzerıne deıl jedı ve dıer klaslar arasındakı dengeler uzerıne gecıyor. o yuzden lutfen bana bunca tartısmanın sonunda basa donupte baslıgı hatırlatma konun temelı dedıgım gıbı gecıyor arada tansıyon dussun dıe ortaya rp atıyoruz ve keyıflı keyıflı konusuyoruz. sımdı burada jedı olarak konusan adamlar yada bu konuyu takıp eden ama yazmamıs adamlar kı zatı oyun ıcınde rebel yada ımp ayırımı yapmadan ozel sohbetlerımızde konustugumuz konu hep aynı. bız desek yok yav solede bole sen o zaman bu konuyu gorecektın 8 9 sayfa deıl 30 sayfa olurdu. ama artık gayet net tepkı koyuyoruz. budur. bıde pvp ye caardım dıe bısıler demısın. neyse yav guldurmeyın benı lol. senı deıl baskalarını caarmıstım ben sen daha tazesın pvp yapacak kapasıteye gelmen 3 4 ayı bulur. bak kacıyom lutfen benı gerı caarma . hepınız kalın saglıcakla.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...