Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 olm şu yeteneksizsinizdeki adam senmisin, böyle yarım saniye gösteriyo ama bi sac tavası ve senin cüssende birini gördüm sanki bu akşamın tanıtımında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yeteneksiz misin reha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 konu reha muhtarla ilgili sandım daldım hayal kırıklıgı yasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 rehadır o fischer price rehanın oyuncağını yapsa alırım, ne güzel ninni gibi çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hatta reha düğünüme gel düğün dansının müziğini sen çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben şahsen takdir ediyorum. sana, bana verseler tencere, tava der geçeriz. adam müzik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Sparkcaster said: olm şu yeteneksizsinizdeki adam senmisin, böyle yarım saniye gösteriyo ama bi sac tavası ve senin cüssende birini gördüm sanki bu akşamın tanıtımında sac tavasi ne abi gozleme falan mi? yoresel teyze diye estel mi var ne caliyor estel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi ahahahah ben değilim o. vallahi değilim. çok kişi söyledi yeteneksizsinize katıl falan diye ama. harbiden ben değilim. taklitlerimden sakınınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gozleme saci caliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Penthesilea said: gozleme saci caliyo nasil be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 http://bumaudio.files.wordpress.com/2009/05/thehangside.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hadi beeeeee.. yakışırdı lan reha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Alet mi yarışıyor, çalan kişi mi? Yeteneksiz de insanları şaşırtacak sesler çıkartabilir o aletten. Çok acayip bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 lan sunu gorunce surekli gozleme istiyor canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yetenek açısında bu aletin çalınmasıyla, gitar çalınması arasındaki tek fark bunu çalanın az, gitarı çalanın çok olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bilmeden çok da esmemek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ben yarışma açısından söyledim. Zira 2. etapta farklı bir ritm çalmaktan başka bir şey yapılmaz yanılmıyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yarışma ne abi ehae. sana bişey olmasın. hang drum sadece ritm tutulan bir alet değil. 8 adet ses ile istediğin melodiyi çalabildiğin bir alet. evet diyezler bemoller yok ama. yersen işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 xaty said: Alet mi yarışıyor, çalan kişi mi? Yeteneksiz de insanları şaşırtacak sesler çıkartabilir o aletten. Çok acayip bişi.. bi kere bi post görmüştüm "rapçiler yaratıcı insanlardır oysa ki elektro gitarin neresine dokunsan iyi bir ses çıkıyor" en az onun kadar kötü bir post bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ya bi 15 dk oturdum izledim. Rap/Break Dans harici bir şey göremedim. Bana onlar denk geldi herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Estel_Anorien said: yarışma ne abi ehae. sana bişey olmasın. hang drum sadece ritm tutulan bir alet değil. 8 adet ses ile istediğin melodiyi çalabildiğin bir alet. evet diyezler bemoller yok ama. yersen işte. vardır lan belki vurdun mu iyce heryerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 parmak ucuyla tıklatınca bemol oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar