Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 eveet pati alemi yazlıktan dun dondum niye diye bi sor bi... sölim.. bi topic acmıstım nereye gidejeum acep diye tatilde ve ordan marmarise gitmeye karar vermiştim su kenarı fln vs.. de bir sorun var... en civcivli ve kımıl kımıl donemimde(ki yarın 18lik bir çeriz oluyorum nihahahaaa) 1 hafta eve kapanıp pati ayini yapmak zor ve bendeniz bir hiperaktif olarak sanırım bunu kaldıraman... oooniçün bol haşhaş bol vitamin tavsiyeler beklemekteyim tenkyu merci[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 çık dışarı kız arkadaşınla gez[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bitse de gitsek...[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bitse de gitsek özel bi geyiktir okulda aramızda :)[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben de doomgunu balonu isterim yarın yav en ozel dogum gunumde 0 aksiyon geçiriiciim için üzgünüm ama acısı cıkar yakında isalla kız arkadasım yok su an bosum isteyen özelime masaj yapsın :-P 2 kıyak arkadas olsa hepsi gitti tatildeler bir nevi "monolog" durumu anliican yakında içerde biriken fazla enerjiden ya sinir krizi şeklinde boşalma yaşiciim ya da şizofren oliciim ...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 tüh biz dün buluştuk bilmiyorum ne zaman geldiğini ama keşke gelseydin valla[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kitap oku.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kitap okumak bi yerden sonra sıkıyor bu sıcakta[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ıkıyorum balkonuma,koyuyorum çayımı,uzatıyom ayaklarımı,okuyorum sonra ohh,miss,akşamada sokağa atarım kendimi,sonra bütün gece PARTİ DANS EĞLENCİ YİHUUUUUUUUU[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Git bi sinemaya bütün filmlere gir birinden cık digerine gir..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yavaş derim ben de sana dogmeat bu sıcakta çay acayip bayar[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ulam şans olsa püf abi kitap kitap da nereye kadar[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 düşün... felsefe yap kafanda.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 televizyon izle[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 biz türkler yaratıcıyız[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ama tembeliz malsf[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 git bi puzzle al onla ugras ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar