razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konusunu bulamadım Bir grup aykırı genç işte fırtınaya yakalanır sonra süper güçleri olur falan üşendim anlatmaya ehe. neyse bende pek izlemedim de açılmış olsun bari. Efektler kolpa biraz :) http://www.bleedingcool.com/wp-content/uploads/2009/10/m21.jpg http://www.youtube.com/watch?v=dkL6AOFgmls ilk üç bölümü yayınlandı e4te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 misfits diye punk-rock grubu vardı dinleyin onu iyidir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ilk bölümü izledim de beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 izlesenize lan çokzel bak. izlemeyin lan, sonra popüler olup da muhabbeti dönmeye başlayınca ikinci sezonda falan akmaya başlarsınız konuya, hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 11 Kasım'da dönüyor. South park'ın dönüşü kadar sevindim ne diyeyim. Hala bu orijinal yapıma uzaksanız 6 bölümlük ilk sezonu izleyebilirsiniz. Zaten 2-3 bölüm izleyince heroes çakması olmadığını göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ok izleyecegim ama begenmezsem senin problemin olur, ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oley sonunda 1 kişiye sattım. beğenmezsen geri iade alırım. muhabbetini çevirmek istiyorum kimse bilmiyor diziyi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 lol her turlu chavi toplayip dizi yapmislar 1. bolumu izliyorum, introsundayim, begendim. uniye gidip geleyim gerisini de izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Yukarı doğru çabuk çabuk scroll ederken video başlığını ESTAĞFURULLAH diye okudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 uniden geldim bolumu izledim, ilgimi cekti, digerlerine de basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ahahahahah sezon bitti final super. tabutun icinde olumsuz oldugunu ogrenince bir haftalik guldum. onceki bolumlerde (ozellikle curtisin zamani geriye aldigi bolum) olmeyince tahmin etmistim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ahah bakıyorum da bi oturuşta gümletmişsin sezonu. nathan efsane ya. ikinci sezonu nasıl başlatacaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 acaba o bisikletli kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Güzel diziymiş , beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 İkinci sezon başlayacak mı ki? 2009 da çekmişler sezonu , 2. sezon gelse gelirdi heralde şimdiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 2. sezon olacak diye duymustum ama bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 işte o 6 bölümlük ilk sezonu pilot gibi düşünün. uzun bir süre ses çıkmadı ama 11 Kasım'da başlayacağını duyurdular geçenlerde. ben de o yüzden upladım zaten konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Hergonan said: acaba o bisikletli kimdi? 2. sezon başladı, bunun cevabını öğrenicez ileride büyük ihtimal. yeni sezon da iyi olacak baya, ilk bölüm gayet keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hmm 1. bolumde bol bol ortaya cikiyor... 2. bolumde yeni gucleri olacak denmisti belki bunlardan biridir? :P klon/baska bi tarz zamanda geri donme/vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ilk bölümü izledim bütün tipler aşırı itici lan. nasıl seyrediosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kötü zaten evet ama 2.sezonu izlicem fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yok ya tiplere alışıyosunuz bir süre sonra. benim mesela ilk bölüm çıktığı gibi haberim olmuştu, daha alt yazı falan da yoktu iğrenç ingiliz aksanlarından bi bok anlayamayıp kapatmıştım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahah şuan ilk bölümdeyim. karakterler çok salak. ayrıca aksan öldürüyo adamı. "ay fakün luv ya" nasıl bir seni seviyorum demekti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ingilterede oyle aksan var cidden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 3. bölüme başlıyorum baya eğlenceli geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar